معاون رئیس جمهوری در امور زنان:

برای رفع مشکلات زنان روستایی و عشایری نباید به دنبال شهری کردن آنها باشیم

زهرا بهروزآذر معاون رئیس جمهوری در امور زنان گفت: برای رفع مشکلات زنان روستایی و عشایری نباید به دنبال شهری کردن آنها باشیم و یا فرهنگ شهرنشینی را به آنها تحمیل کنیم.
تصویر برای رفع مشکلات زنان روستایی و عشایری نباید به دنبال شهری کردن آنها باشیم

به گزارش سایت خبری پُرسون، امروز شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ همایش سراسری مدیر آن زن در وزارت جهاد کشاورزی با حضور و سخنرانی وزیر و معاونین جهاد کشاورزی در محل این وزارتخانه برگزار شد.

زهرا بهروز آذر، معاون زنان رئیس جمهور، امروز در همایش ملی مدیران زن وزارت جهاد کشاورزی گفت: نظر رئیس جمهور همواره بر این بوده که از ظرفیت زنان به طور ویژه استفاده شود، از نگاه رئیس جمهور، زنان و اقوام از عوامل مؤثری است که بتوانیم مسائل را دقیق‌تر شناسایی کرده و راهکاری برای آن پیدا کنیم.

وی چالش‌های تغییرات آب هوایی، شهرنشینی، رشد جمعیت را ابر چالش جهانی به عنوان موانع اصلی زنان روستایی و عشایری مطرح کرد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی بخشی است که بی واسطه می‌تواند مسائل و مشکلات آنها را بررسی و راهکار پیدا کند.

بهروز آذر افزود: آنها برای رفع مشکلات باید ابتدا داشته‌های آنها را باور داشته باشیم، در کنار موضوعات دامپروری، شیلات و کشاورزی، صنایع دستی مسائل فرهنگی نقش آنها هم بسیار مهم است.

وی تاکید کرد: برای رفع مشکلات زنان روستایی و عشایری نباید به دنبال شهری کردن آنها باشیم و یا فرهنگ شهرنشینی را به آنها تحمیل کنیم.

به گفته بهروز آذر، امروز زنان روستایی و عشایری از کار سنگین خسته شده‌اند، در حالی که ارائه برنامه راهبردی و نفوذ فناوری‌ها می‌تواند بار سنگینی از دوش آنها بردارد، اپلیکیشن‌های پیش بینی آب و هوا، مدیریت مزرعه از جمله آنها است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان در پایان تاکید کرد: مشکلات زنان روستا اگر انتقال داده شود، در ریاست جمهوری پیگیر خواهند شد و اخیراً کارگروه زنان روستا و عشایری در ریاست جمهوری راه اندازی شده است.

منبع: مهر

967249

سازمان آگهی های پرسون