به گزارش سایت خبری پُرسون، حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری رئیس دیوان عالی کشور، در جلسه شورای معاونین با اشاره به عظمت سوم خردادماه سالروز آزادی خرمشهر اظهار داشت: در دوران هشت سال جنگ تحمیلی و در تاریخ دفاع مقدس شاهد حوادث بسیار متعدد و شکست و پیروزیهایی بودیم، اما فتح خرمشهر با فداکاری، ایثارگری و امکانات محدود یک جلوه خاص دیگری داشت که به دست رزمندگان غرورآفرین در تاریخ هشت سال دفاع مقدس ثبت و ماندگار شد.
وی ادامه داد: این ملت و انقلاب سرمایه ها و هزینه های سنگینی برای حراست از اسلام و قرآن فدا کردند اما متاسفانه امروز برخی عناصر و جریانات که به دنبال فساد اقتصادی و اخلاقی هستند، ارزشهای اسلام و انقلاب را بازیچه می گیرند و در در گوشه و کنار شاهدیم که این ارزش ها نادیده گرفته می شود، ان شاءالله خداوند کسانی که با عمل خود خون شهدا را پایمال می کنند، در دنیا و آخرت به سزای عملشان برساند.
رئیس دیوان عالی کشور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سالگرد ارتحال شهادت گونه آیت الله رئیسی و هیات همراه گفت: مردم در برگزاری مراسم بزرگداشت این شهدای خدمت ادای وظیفه کردند و این بسیار امیدوارکننده است که مردم عزیز ما همچنان قدر زحمات خدمت گزاران خود را می دانند.
حجت الاسلام والمسلمین منتظری ادامه داد: اشکالات و ایرادات موجود توسط قضات دیوان عالی کشور نسبت به محاکم بدوی و تجدیدنظر شناسایی و احصا شده است و ان شاءالله در همایش سراسری با روسای دادگستری این موارد اعلام و در این رابطه چارهاندیشی خواهد شد.
رئیس دیوان عالی کشورافزود: ایجاد وحدت رویه قضایی در قالب دو رأی متعارض تنها یکی از مصادیق وحدت رویه است در حالی که وحدت رویه برای جلوگیری از تشتت آراء مفهوم عامتری دارد لذا باید ابهامات قانونی و مصادیق و راه حل ها در این زمینه احصا شود.
وی در ارتباط با پرونده های ماده 477 خاطرنشان کرد: غالباً رسیدگی به پرونده های 477 ماهییتی است و باید حسب صلاحدید قضات، رسیدگی با حضور طرفین و اصحاب پرونده و با تعیین وقت قبلی صورت گیرد و در همین رابطه مکان مناسب و امکانات لازم برای برگزاری جلسات محاکماتی پرونده های ماده 477 قانون ایین دادرسی کیفری در نظر گرفته شود.
گفتنی است: در این جلسه آخرین هماهنگی ها و جمع بندی چگونگی برگزاری نخستین همایش سراسری روسای دادگستری های سراسر کشور، هماهنگی برنامه کارگروه های تخصصی، کارگروه نظارت، کارگروه ایجاد وحدت رویه قضایی، کارگروه بررسی آسیب ها و چالش های فرایند رسیدگی، پیوست رسانه ای همایش و حضور مدعوین و ایجاد شبکه برای ارتباط الکترونیکی با روسای دادگستریها برنامهریزیهای لازم صورت گرفت.
منبع: دیوان عالی کشور