به گزارش سایت خبری پُرسون، احمد قیومی، با اشاره به اینکه در راستای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، برنامهریزی گستردهای برای افزایش تعداد اتوبوسهای برقی و دیزلی در دست اجراست، اظهار کرد: تاکنون 189 دستگاه اتوبوس برقی وارد تهران شده است و حدود 100 دستگاه دیگر نیز در گمرک منتظر ترخیص هستند.
وی با بیان اینکه هدف ما این است که تا پایان سال، تعداد این اتوبوسها به بیش از 500 دستگاه برسد، ادامه داد: قرار است ناوگانی که وارد پایتخت میشود در وهله اول در مناطق مرکزی و پرتردد پایتخت بهکار گرفته شود تا نقش موثری در کاهش آلودگی هوا و ترافیک ایفا کند.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران با اشاره به احداث زیرساختهای لازم برای بهبود حمل و نقل عمومی در تهران، تصریح کرد: ایستگاههای شارژ اتوبوسهای برقی در حال احداث و خطوط موردنظر برای بهرهبرداری از این ناوگان نیز آمادهسازی شده است تا بهمحض ورود اتوبوسها، بهرهبرداری عملیاتی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه قرارداد ساخت 400 دستگاه اتوبوس دوکابین ویژه خطوط بی آر تی نهایی شده است، اعلام کرد: این اتوبوسها با همکاری شرکتهای داخلی و خارجی تولید شدهاند و بخش مهمی از آنها در خطوط پرتردد بهکار گرفته خواهند شد. طراحی اتوبوسها بهگونهای است که باعث کاهش چشمگیر زمان جابجایی مسافران و افزایش ظرفیت حمل مسافران در سیستم تندرو خواهد شد و در سال جاری تحویل آنها انجام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در مجموع، نوسازی ناوگان شامل ورود 700 دستگاه اتوبوس دیزلی جدید نیز میشود که تا پایان سال وارد چرخه حملونقل خواهند شد، یادآور شد: این اتوبوسها جایگزین ناوگان فرسوده میشوند و در خطوط مختلف مورد استفاده قرار میگیرند.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران درباره بازسازی ناوگان فعلی نیز گفت: 372 دستگاه اتوبوس قابل بازسازی شناسایی شدهاند و در حال بازسازی هستند؛ این اتوبوسها پس از بازسازی به استانداردهای روز نزدیک میشوند و میتوانند تا 10 سال آینده مورد استفاده قرار گیرند.
قیومی در ادامه گفت: بهسازی و نوسازی ایستگاههای اتوبوس نیز متناسب با نیازهای مناطق مختلف در دستور کار قرار دارد؛ در این راستا برخی ایستگاهها از نو طراحی و ساخته میشوند و برخی دیگر با بهروزرسانی تجهیزات بهبود مییابند.
منبع: شرکت واحد اتوبوسرانی