به گزارش سایت خبری پُرسون، حسین سیمایی صراف روز سه شنبه در پیامی به این رویداد در دانشگاه باهنر کرمان اظهار داشت: در سپهر پرفروغ آموزش عالی ایران، منزلت والای نیکاندیشانی که با بصیرتی ژرف و عزمی راسخ، بنیانگذار عرصههای علمی و فرهنگی شدهاند، همواره شایسته تکریم و تجلیل است؛ آنان که با نثار اندیشه، اراده و سرمایه خویش، نه تنها بنیانهای دانایی را استوار داشتهاند، بلکه افقهایی روشن برای بالندگی نسلهای مستعد این سرزمین گشودهاند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این پیام تاکید کرد: در شمار نامآوران این عرصه، زندهیاد مهندس سید محسن میرحیدر، چهرهای ماندگار است که قامت معماری معاصر ایران، از نبوغ و ذوق هنری او جان گرفته و همراهی صمیمانه و مؤثر است.
وی خاطرنشان کرد: آثار ماندگار این معمار فرهیخته در بناهایی چون کتابخانه ملی ایران، توسعه حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و مرکز همایشهای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران گواهی است بر طبع بلند و ذهن خلاق او که در تاریخ معماری این مرز و بوم جاودانه خواهد ماند.
سیمایی صراف تاکید کرد: اکنون که سومین دوره این جایزه وزین، به همت همکاران ارجمندم در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار میگردد، لازم میدانم ضمن تبریک به برگزیدگان این دوره، از همت والای بانیان و حامیان این مراسم باشکوه نیز سپاسگزاری کنم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: بیتردید، برگزاری چنین رویدادهایی افزون بر بزرگداشت نام و یاد نیکاندیشان، به الگویی انگیزشی برای جامعه علمی کشور و مشوقی برای نسل فردا بدل خواهد شد؛ نسلی که با عزمی استوار، بنیانگذار فردایی روشن برای ایران عزیز خواهد بود.
تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان در آستانه سوم اردیبهشت- سالروز تولد شیخ بهایی و روز معمار-، روز سهشنبه میزبان آیین سومین دوره اهدای جایزه معماری مهندس میرحیدر، معمار ساختمان این دانشگاه بود.
مرحوم میرحیدر(۱۴۰۰ - ۱۳۱۵) در کرمانشاه متولد و دارای درجه ph.M در برنامه ریزی و طراحی شهری از موسسه معماری لندن (A-A)، یکی از مشهورترین متخصصان معماری تاریخ معاصر کشور محسوب می شود که آثار فاخری در حوزه معماری ایران شامل کتابخانه ملی ایران، ساختمانهای اولیه دانشگاه شهید باهنر، چاپخانه اسکناس بانک مرکزی، ساختمان اجلاس سران کشورهای اسلامی و غیره را به نام خود ثبت کرده است.
منبع: ایرنا