مذاکره با امریکا نباید به ساده‌سازی روابط با دشمن منتهی شود

روزنامه اصولگرا نوشت: کسانی هستند که منطبق بر فانتزی‌های ذهنی خود هدف دیگری را در سر می‌پرورانند و به دنبال ایجاد ارتباط با امریکا و نرمالیزه و ساده‌سازی دیپلماسی مستقیم با امریکا هستند.
تصویر مذاکره با امریکا نباید به ساده‌سازی روابط با دشمن منتهی شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، روزنامه جوان نوشت:

موضوع مهمی که وجود دارد «پندارها» و به معنایی دقیق‌تر «خیال»‌هایی است که نزد برخی جریان‌های سیاسی از نحوه مذاکره و نتیجه مذاکره وجود دارد که به دلیل تأثیرگذاری بر سیاست خارجی خطرناک محسوب می‌شوند.

تصور برخی جریان‌ها و احزاب سیاسی از میز مذاکرات، کوتاه آمدن از اهداف اصولی و لبخند زدن به روی دشمنی است که خصمانه‌ترین مواضع را در قبال ایران داشته است. در واقع، آنها در حال ترویج دوباره نسخه تابع شدن یا مماشات برای تنش‌زایی بین امریکا و ایران و خواستار تقلیل یا برچیدن مؤلفه‌های تهدید در کشور هستند، زیرا در اصل، مفهوم مذاکره در منظومه فکری این افراد به همان معناست. این در حالی است که در شرایط کنونی، ایران باید در ازای تهدیدات امریکا، تهدید مؤثرتری برای منافع امریکا باشد.

در میان همان جریانات مذکور، کسانی هستند که منطبق بر فانتزی‌های ذهنی خود هدف دیگری را در سر می‌پرورانند و به دنبال ایجاد ارتباط با امریکا و نرمالیزه و ساده‌سازی دیپلماسی مستقیم با امریکا هستند. این افراد اکنون در رسانه‌های خود، مذاکرات غیرمستقیم را مسیری برای نیل به مذاکرات مستقیم عنوان و تلاش می‌کنند نتیجه‌بخش‌بودن مذاکرات را به وجود مذاکرات مستقیم مشروط سازند تا به صورت پیشدستانه، با اغماض از بدعهدی و پیمان‌شکنی امریکا، ایران را مقصر عدم‌موفقیت در مذاکره معرفی کنند و به سفیدشویی امریکا بپردازند.

همانطور که با فرار رو به جلو عدم‌موفقیت در برجام را به منتقدان برجام و کسانی که آینده محتوم آن را پیش‌بینی می‌کردند نسبت می‌دادند و به این ترتیب از پاسخگویی در رابطه با اقدامات خوش‌بینانه و متضررانه خود در برجام متواری می‌شدند، اما باید برای این افراد خاطر نشان کرد که مذاکره به معنای اعتماد به امریکا نیست و ادامه روندی برای بازپس‌گیری مطالباتی است که امریکا هیچ گامی برای اعاده آن برنداشته و همچنان بر بدعهدی خود پای‌فشاری می‌کند. همانطور که سرلشکر باقری، رئیس ستادکل نیروهای مسلح بیان داشت، امریکا بدقول‌ترین و بدعهدترین طرف در مذاکرات گذشته بوده است، بنابراین هیچ اعتمادی به آنها وجود ندارد.

منبع: جوان

930890

مطالب مرتبط

کوروش احمدی دیپلمات پیشین ایران در سازمان ملل در یادداشتی نوشت:

فرصت آخر

سازمان آگهی های پرسون