رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور مطرح کرد؛

پویش "نه به تصادف" رویکرد فرهنگی و اجتماعی دارد/ دستگاه ها با این پویش همکاری کنند

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از انعقاد تفاهم‌نامه با پلیس راهور برای کاهش تصادفات شهری و جاده‌ای خبر داد.
تصویر پویش "نه به تصادف" رویکرد فرهنگی و اجتماعی دارد/ دستگاه ها با این پویش همکاری کنند

به گزارش سایت خبری پُرسون، مسعود نصرتی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در مورد تدابیر ایمنی در آستانه سال جدید و آغاز سفرهای نوروزی گفت: در مورد سفرهای نوروزی، فارغ از اینکه متولی اصلی ستاد تسهیلات سفر، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری است، اما تفاهم‌نامه‌ای با راهور امضا کردیم که بندهای مناسبی در آن گنجانده شده است و در این تفاهم‌نامه، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و راهورها در استان‌ها به‌عنوان متولیان امر تعیین شده‌اند و همچنین، کارگروهی در کنار آن شکل گرفته که مسائل موضوعی و تخصصی را متناسب با هر استان و شهر بررسی کند.

همه دستگاه‌ها در پویش «نه به تصادف» همکاری کنند

وی با بیان اینکه شرایطی مهیا شده تا به امید خدا کمترین میزان تصادفات را داشته باشیم و شاهد کمترین تلفات جاده‌ای درون‌شهری و برون‌شهری باشیم، اظهار کرد: با رویکرد فرهنگی و اجتماعی پویش «نه به تصادف »، پیشنهاد می‌کنم که همه عزیزانی که در برنامه‌ریزی سفرها نقش دارند، همکاری کرده و کمک کنند تا یک مطالبه اجتماعی ایجاد شود که مردم خودشان مراقب باشند. لازم است که در جاده‌ها، به‌ویژه در مسیرهای پرتردد، با دقت بیشتری رانندگی کنیم.

نصرتی ادامه داد: مطمئناً تعداد خودروهایی که در سفرها حضور دارند، با توجه به محدودیت‌هایی که در حمل‌ونقل هوایی و ریلی کشور وجود دارد، بیشتر است و سفرها عمدتاً با خودروهای شخصی انجام می‌شود. بنابراین، باید با هوشیاری کامل رانندگی کرد. خوشبختانه پلیس، هلال احمر و اورژانس در صحنه حضور دارند که باعث ایجاد اطمینان خاطر و قوت قلب برای شهروندانی می‌شود که قصد سفر در ابتدای سال ۱۴۰۴ را دارند.

رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور با بیان اینکه در حوزه درون‌شهری، شهرداری‌ها متولی امر شده‌اند و با پلیس راهور در استان‌ها همکاری دارند و بودجه مناسبی نیز برای این امر در نظر گرفته شده تا با همکاری سازمان‌های آتش‌نشانی و امدادی، فضای ایمنی در شهرها ایجاد شود، گفت: این اقدامات از ۱۵ اسفند تا ۱۵ فروردین‌ماه ادامه خواهد داشت و امیدواریم که در این بازه زمانی، میزان تصادفات درون‌شهری که در سال‌های گذشته ۲۵ درصد بود، کاهش یابد.

معاون عمرانی و امور شهری وزارت کشور در مورد مباحث امنیتی در نوروز نیز با تأکید بر اینکه شهرداری‌ها به‌طور مستقیم متولی این امر نیستند، تصریح کرد: نیروی انتظامی و وزارت کشور روی این موضوع تمرکز کرده‌اند. با استفاده از اطلاعات و تجاربی که از سال‌های گذشته به‌دست آمده، نیروی انتظامی حضور پررنگ‌تری خواهد داشت. امیدواریم که با این تمهیدات، مردم بدون دغدغه سفر کنند و نگرانی بابت خارج شدن از منازل خود نداشته باشند

منبع: ایسنا

909690

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون