بیماری قلبی عامل افزایش ریسک سرطان سینه در زنان

بیماری قلبی به نظر می‌رسد با سرطان سینه مرتبط باشد. زنان مبتلا به سرطان سینه پیشرفته، ۱۰٪ بیشتر احتمال ابتلا به بیماری قلبی پیشین دارند. بیماری قلبی ممکن است توانایی بدن برای مبارزه با سرطان را تضعیف کند.
تصویر بیماری قلبی عامل افزایش ریسک سرطان سینه در زنان

به گزارش سایت خبری پُرسون، بیماری قلبی به نظر می‌رسد با سرطان سینه مرتبط باشد. زنان مبتلا به سرطان سینه پیشرفته، ۱۰٪ بیشتر احتمال ابتلا به بیماری قلبی پیشین دارند. بیماری قلبی ممکن است توانایی بدن برای مبارزه با سرطان را تضعیف کند.

بیماری قلبی و سرطان ممکن است به نظر بی‌ارتباط بیایند، اما این دو علل اصلی مرگ‌ومیر گاهی اوقات به صورت هماهنگ عمل می‌کنند.

بر اساس مطالعه جدیدی که در تاریخ ۲ ژانویه در JAMA Network Open منتشر شده است، زنان مبتلا به بیماری قلبی به نظر می‌رسد که خطر بیشتری برای ابتلا به سرطان سینه تهاجمی دارند.

در واقع، محققان دریافتند زنانی با سرطان سینه پیشرفته ۱۰ درصد بیشتر احتمال داشت که دارای بیماری قلبی پیشین باشند.

دکتر کوین نئاد، محقق ارشد و استادیار اپیدمیولوژی و پرتودرمانی در مرکز سرطان MD اندرسون دانشگاه تگزاس، در یک خبرنامه از این دانشگاه اعلام کرد: "بیماری قلبی عروقی می‌تواند یک وضعیت سرکوب ایمنی را ایجاد کند که به طور بالقوه باعث تسریع رشد و گسترش سلول‌های تومور سینه می‌شود."

وی افزود: "یافته‌های ما نشان می‌دهد که زنان با بیماری قلبی عروقی ممکن است بیشتر احتمال داشته باشند که به سرطان سینه پیشرفته تشخیص داده شوند، که نشان‌دهنده یک اتصال بالقوه بین این دو است."

بر اساس گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، بیماری قلبی علت اصلی مرگ‌ومیر در ایالات متحده است و سرطان در رتبه دوم قرار دارد.

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۱۹۰۰۰ زن مبتلا به سرطان سینه مهاجم بین سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۲۰ را تحلیل کردند. از این زنان، ۴۹٪ دچار بیماری قلبی بودند.

نتایج نشان داد که بیماری قلبی با خطر بیشتری از ابتلا به سرطان سینه پیشرفته همراه است، به ویژه برای زیرنوعی از سرطان سینه که تقریباً ۷۰٪ از همه موارد را تشکیل می‌دهد.

محققان دریافتند زنانی با سرطان سینه HR+/HER2-، ۱۱ درصد بیشتر احتمال داشت که دارای بیماری قلبی پیشین باشند. HR+ به این معناست که سرطان توسط هورمون‌های زنانه تغذیه می‌شود، و HER2- به این معناست که فاقد یک عامل رشد است که هدفی برای داروهای سرطان است.

محققان خاطرنشان کردند که نرخ بقای نسبی پنج‌ساله برای سرطان سینه HR+/HER2- که به سایر نقاط بدن گسترش یافته، تنها ۳۴٪ است.

نئاد نتیجه‌گیری کرد: "این مطالعه می‌تواند به استراتژی‌های غربالگری شخصی‌شده کمک کند، زیرا نشان می‌دهد که افراد مبتلا به بیماری قلبی عروقی ممکن است از غربالگری زودتر و یا مکرر سرطان سینه بهره‌مند شوند تا بیماری در مرحله‌ای زودتر و درمان‌پذیرتر شناسایی شود."

منبع: انتخاب

850742

سازمان آگهی های پرسون