به گزارش سایت خبری پرسون، از اصفهان؛ مریم دهقانیان اظهارکرد: یادگیری در هیچ شرایطی تمام نمیشود ولی استفاده نکردن از آموزشها، باعث میشود تا ذهن ما راکد شود و زمانی که یادگیری را در ذهن خود ببندیم، در این شرایط است که بچهها، ما را به حساب نمیآورند.
وی افزود: ما باید ذهن و بدنمان را به چالش بکشیم، یادگیری به ما کمک میکند تا زندگی بهتری داشته باشیم، هیچ موقع برای یادگیری دیر نیست اما مطالعه و آموزش باید به اقدام و رفتار تبدیل شود تا شاهد پیشرفت کیفیت زندگی باشیم و از خود بپرسیم که «آموزش جلسه قبل، باعث تأثیر در زندگی ما شد؟»
دهقانیان تصریح کرد: یادگیری هر کار جدید، باعث احساس ارزشمندی میشود. روانشناسان معتقدند که همه انسانها نیاز به تفریح، عشق و احساس ارزشمندی دارند. تفریح و بازی باعث یادگیری شده و منجر به خوشحالی ما میشود. یادگیری را با بازی همراه کنید تا حس ارزشمندی به شما بدهد.
این آموزشگر تئوری انتخاب گفت: دوست داشتن دیگران، به اصلاح مسیر زندگی ما کمک میکند و زندگی ما را بهتر میکند. دوست داشتن یعنی من چقدر برای دوست داشتن دیگران کار کنم؟ برای دوست داشتن دیگران، باید کاری را انجام دهیم که آنها دوست دارند.
وی اظهار کرد: آدمهایی که مشکل روانی دارند با یک آدم مهم زندگی خود دچار مشکل شده و آن مشکل را حل نکردهاند و روابط معیوب دارند. مدام گذشتههای تلخ را مرور میکنند و چرخ فکر و اقدام زندگی آن فرد، درست کار نمیکند.
دهقانیان گفت: وقتی به گذشتههای بد فکر میکنیم، حال ما بدتر میشود و باعث میشویم که تولید هورمونهای ایمنی و سلامتی بدن ما تعطیل شود. بنابراین در زمان هجوم خاطرات منفی از خود بپرسیم که با مرور خاطرات بد، چه سودی میکنیم؟
وی تأکید کرد: آدمها هر چه سالمتر باشند، زندگی بهتری دارند. سلامتی شامل خواب، تغذیه، ورزش و روان است. کارهای کوچکی بسیاری هست که حال خوب ما را بهتر میکند. خوشحالیهای در دسترس را بدون هزینه و وقت انجام دهیم. افق دید به ما کمک میکند که بهتر زندگی کنیم.
این مشاور خانواده افزود: توجه ما به پدیدهها، یک الگوی انتخابی است. به افکار و گفتار دیگران اهمیت ندهیم و کیفیت زندگی امروزمان را برای لحظه تلخ دیگران هدر ندهیم. اگر روی رشد خودمان کار کنیم و قوی باشیم هنگام روبرو شدن با مشکلات تسلیم نمیشویم و از پس مشکلات بر میآییم .
دهقانیان تأکید کرد: صحبت کردن با دیگران باعث آرامش میشود. گذشت و بخشش، به بهبود کیفیت زندگی ما کمک میکند. باور کنیم که غیر از زمان حال، هیچ زمانی را نداریم. محبت کردن و عشق دادن وجود دارد و منتظر عشق گرفتن از دیگران و جبران خوبی خود نباشیم.
وی تصریح کرد: حال خوب ما در گرو این است که خاطرات خوب گذشته را مرور کنیم. اصلاً به خاطرات بد فکر نکنیم. آدمهای بد و خاطرات بد را ببخشیم چون هر چه بیشتر نگاه داریم، ما را اذیت میکند. اگر فرد بد را نبخشیم آثار منفی زیادی بر جسم و جان ما دارد. اگر کینهای از شخصی نداشته باشیم رها و آزاد هستیم.
این فعال حوزه سلامت روان گفت: سرزنش کردن ما را در گذشته نگه میدارد. به جای ماندن در خاطرات گذشته، باید خودارزیابی کنیم و از گذشته، فقط تجربه کسب کنیم تا اشتباههای گذشته را تکرار نکنیم و این خودارزیابیهای صادقانه و آگاهانه ما را به آینده میبرد.
منبع: ایسنا