به گزارش سایت خبری پرسون، عباس پالیزدار عضو هیأت تحقیق و تفحص مجلس هفتم از قوه قضاییه بود و در خرداد 1388 بر اساس اتهامات مختلف اعم از اقدام علیه امنیت کشور، خیانتدرامانت و تهمت و افترا به حبس محکوم شد.
پس از گذشت نزدیک به 15 سال از آن دوران نام وی در روزهای گذشته با گفتوگویی اینترنتی مجدد بر سر زبانها افتاد، گفتوگویی ۲ ساعت و نیمه که از ابتدا با طرح اتهامات مختلف به مسئولین ردهبالای سابق و فعلی کشور آغاز و تا انتها با ژست افشاگرانهای از طرف پالیزدار دنبال شد. در میان اسامی مطرح شده از سوی پالیزدار نام مرحوم آیتالله محمد یزدی، رئیس اسبق قوه قضاییه، عضو شورای نگهبان و رئیس مجلس خبرگان رهبری در چند موضوع مختلف و با طرح ادعاهای متفاوتی شنیده شد.
پالیزدار علاوه بر مرحوم آیتالله یزدی درباره شخصیتهای دیگری نیز اظهاراتی را مطرح کرده است.برای روشنشدن ابعاد ماجرا و به جهت تنویر افکار عمومی خبرگزاری ... گفتوگویی با آقای مدیر خراسانی قاضی وقت پرونده عباس پالیزدار انجام داده است.
مدیر خراسانی وکیل دادگستری و قاضی رسیدگیکننده به پرونده عباس پالیزدار در مورد جزئیات پرونده و ادعاهای مطرح شده از سوی وی در روزهای گذشته گفت: پالیزدار در دادگاه به ۱۰ سال حبس محکوم شد که در همان زمان افراد زیادی به دنبال وساطت در پرونده او بودند. حکم وی در نهایت در دادگاه تجدیدنظر به ۶ سال حبس تغییر کرد.
پالیزدار مفسد اقتصادی است
وی با بیان اینکه پالیزدار یک مفسد اقتصادی است، گفت: پالیزدار از بانک ملت شعبه گلوبندک حدود ۴ میلیارد تومان وام برای کارخانه شیر ورامین دریافت کرده بود. این فرد هیچ اقدامی در کارخانه شیر انجام نداد و بعد به دنبال پسندادن پول بود که تاکنون هم این پول را پس نداده است.
ماجرای تهدید مسئولان و باجگیری پالیزدار
مدیر خراسانی گفت: پالیزدار علیه یکی از مقامات کشور مطالبی را جمعآوری کرده بود و بعد با تهدید به دنبال وقت ملاقات با آن مسئول بود و پیام داده بود که ما هم باید سر سفره بنشینیم، اما آن مقام مسئول درخواست پالیزدار را نپذیرفته بود و به وی پیام داده بود که هرچه از من و فساد من دارید منتشر کنید ما باج به کسی نمیدهیم.
مدیر خراسانی گفت: پالیزدار مدتی در حبس بود و با روابط به دنبال بیرون آمدن از زندان بود که در نهایت از پزشکی قانونی نامه دریافت کرد که به دلیل بیماری قلبی نمیتواند حبس را تحمل کند. پالیزدار خودش دارای فساد است.
مدرک دکترای ۱۲ هزاردلاری پالیزدار!
وی همچنین به تناقضات رفتاری در طول محاکمه اشاره کرد و گفت: در زمان محاکمه این فرد از ابتدا التماس میکرد. در پرونده مطالب مهم وجود دارد. وی خودش را دارای مدرک دکترا معرفی میکرد و بهعنوان دکترا از مجلس حقوق دریافت میکرد به همین دلیل از وی خواستیم مدرک تحصیلی خود را ارائه دهد، اما مدرکی نداشت. تمام این موارد در پرونده وجود دارد.
وی بیان کرد: پالیزدار در جریان رسیدگی به پرونده اعتراف کرده بود که یک روز شنبه به دبی سفر کردم تا روز دوشنبه لیسانس گرفتم و تا روز چهارشنبه فوقلیسانس گرفت و از یک دانشگاهی در مرز بین کانادا و مکزیک با پرداخت ۱۲ هزار دلار دکترا گرفتم که بنده به خاطر این موضوع پالیزدار را محکوم کردم. آن زمان از مجلس استعلام گرفتیم که مابهالتفاوت حقوق یک کارمند دیپلم با کارمند با مدرک دکترا چقدر است که بعد از اعلام مبلغ از سوی مجلس، پالیزدار در دادگاه به اتهام کسب مال نامشروع محکوم شد.
مدیر خراسانی بیان کرد: در آن زمان نمایندگان مجلس پالیزدار را بهعنوان فرد دارای مدرک دکترا معرفی کرده بودند تا رئیس بیمه آسیا شود. حدود ۱۰۰ نماینده مجلس این نامه را امضا کرده بودند و پستی هم در آن زمان در بیمه آسیا دریافت کرد.
حال خوش پالیزدار در بیمارستان!
وی گفت: پالیزدار ابتدا من را نمیشناخت، با بنده تماس گرفتند که حال جسمی پالیزدار بد شده و به بخش ICU بیمارستان منتقل شده است. بنده بدون اینکه شخصی مطلع شود به بیمارستان رفتم، پالیزدار از قبل هماهنگ کرده بود که کسی را به اتاقش راه ندهند.وقتی خودم را بهعنوان قاضی پرونده پالیزدار معرفی کردم و کارت شناسایی ارائه دادم من را راه اتاق وی راه دادند. مشاهده کردم که حال وی خوب است و در حال خوشوبش با خانواده است. سرپرستار بیمارستان من را به پالیزدار معرفی کرد که در همان لحظه پالیزدار خودش را روی تخت انداخت و با آه و ناله طوری وانمود کرد که انگار اصلاً حالش خوب نیست.
مدیر خراسانی با اشاره به ادعاهای اخیر پالیزدار گفت: پالیزدار در مصاحبه اخیر خود گفته است که مرحوم آیتالله یزدی حدود ۲ تا ۳ هزار هکتار زمین جنگلی را تصرف کرده، اما در دادگاه میگفت ۲۰۰ تا ۳۰۰ هکتار را تصاحب کرده است. وی حرفهایش را در دادگاه چند بار تغییر داده بود.
مدیر خراسانی گفت: ما در دادگاه پرونده کارخانه لاستیک دنا و معدن سنگ دهبید را رسیدگی کردیم، روال کار واگذاری این واحدها قانونی بود. معدن سنگ دهبید دارای وقفنامه است که درآمد آن برای کودکان معلول هزینه شود.
وی گفت: مرحوم آیتالله امامی کاشانی بچه معلول داشت، وقتی فرزند خود را برای درمان به آلمان برده بود و خدمات درمانی این کشور را دیده بود به حضرت امام(ره) مراجعه کرده بود که محلی با درآمد ثابت معرفی کند که درآمد آن صرف کودکان معلول شود. حضرت امام (ره) به بنیاد گفته بودند که جای خوبی را برای این کار معرفی کنند که معدن دهبید معرفی شد. معدن دهبید آن زمان واگذار شد، اما محل هزینه درآمد آن برای کودکان معلول بود و تمام اسناد آن در پرونده موجود است. اعضای هیئتمدیره معدن هیچ هزینهای دریافت نمیکردند جز یک نفر که مدیرعامل بود و ۲۴ ساعته آنجا کار میکرد. همچنین درآمد کارخانه لاستیک دنا صرف بیمارستان نکویی قم میشد.
مدیر خراسانی بیان کرد: پالیزدار از تمام این موارد اطلاع داشت و اسناد آنها را دیده بود. پالیزدار در دادگاه تماماً در موضع ضعف بود و برخی موارد را گردن افراد دیگر میانداخت.
پالیزدار در دادگاه میگفت که افراد دیگری من را طعمه کردهاند
مدیر خراسانی گفت: ۱۰ جلسه برای رسیدگی به پرونده پالیزدار برگزار شد. وی در دادگاه میگفت که افراد دیگری من را طعمه کردهاند و فلان شخص من را جلو انداخته و خودش کنار کشیده است. پالیزدار به دنبال مطرحشدن است و قصد دارد از رانت استفاده کند و از افراد باج بگیرد.
منبع: فارس