به گزارش سایت خبری پرسون، در حالی که همه ما در ماههای زمستان به دنبال غذاهای سالم برای تقویت سیستم ایمنی خود هستیم؛ اغلب به مرکباتی مانند پرتقال، لیمو یا گریپ فروت روی میآوریم. مرکبات سرشار از ویتامین C هستند که برای بدن ما بسیار مهم است. بسیاری از میوهها و سبزیجات هستند که حاوی مقادیر بیشتری ویتامین C نسبت به پرتقال هستند. در این جا ۶ میوه و سبزی سرشار از ویتامین C معرفی شدهاند.
فلفل
۵۰ گرم فلفل خرد شده حاوی ۱۲۰ میلی گرم ویتامین C است. علاوه بر این، کارشناسان میگویند کپسایسین، ترکیبی که طعم تلخ فلفل را میدهد، میتواند درد مفاصل و عضلات را تسکین دهد.
علاوه بر این، فلفل قرمز و سبز نیز سرشار از ویتامین C هستند. فلفل دلمهای منبع عالی ویتامین A است که برای سلامت چشم بسیار مهم است. فلفل سبز علاوه بر ویتامین C، حاوی مقدار زیادی فیبر است که به سلامت دستگاه گوارش و افزایش احساس سیری کمک میکند.
کلم سبز یا سبزی کولارد
ممکن است مزه سبزی کولارد را دوست نداشته باشید؛ اما باید تا حد امکان در بشقابتان باشد. زیرا حاوی مواد مغذی بسیار ارزشمندی از جمله ویتامینهای A، C و K، مواد معدنی و اسیدهای چرب غیراشباع است.
کلم بروکلی
این سبزی ارزشمند سرشار از ویتامین C و فیبر است و کالری بسیار کمی دارد؛ بنابراین برای افرادی که با اضافه وزن دست و پنجه نرم میکنند، انتخابی عالی است. برخی از مطالعات نشان داده اند که بروکلی دارای خواص ضد سرطانی است. بسیار خوشمزه است و میتوان آن را به روشهای مختلفی تهیه کرد.
گل کلم
گل کلم منبع غنی ویتامین C و همچنین حاوی فیبر و پروتئین است. خوشمزه و همه کاره است. میتوان آن را به بسیاری از دستور العملها اضافه کرد، در سوپ اضافه کرد یا به عنوان غذای جانبی سرو کرد.
کلم بروکسل
کلم بروکسل کوچک سرشار از ویتامین C و حاوی فیبر و مواد مغذی گیاهی مهمی است که ممکن است خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را کاهش دهد. طعم کمی تلخ دارد و میتوان آن را به بسیاری از دستورالعملها اضافه کرد.
منبع: برترین ها