به گزارش سایت خبری پرسون، خوردن بیسکوئیت همراه با چای و فراتر از ان زدن بیسکوئیت در چای، یک عادت آرامش بخش برای اکثر مردم کشورهایی نظیر ایران، هند و بریتانیا است. هیچ کس اصلا از خوردن این ترکیب غذایی خوشمزه احساس بدی نمیکند بسیاری نیز از خوردن آن لذت میبرند. اما نکته غم انگیز و ناامیدکننده در این مورد این است که مصرف منظم این خوراکی خوشمزه ممکن است عواقب ناسالمی داشته باشد. چای و بیسکوئیت، به ویژه با شکر و چربیهای ناسالم، ممکن است در دراز مدت منشا چندین بیماری شوند.
بیشتر بیسکوئیتها، از جمله بیسکوئیتهایی که در سوپر مارکتها به فروش میرسند، با شکر تصفیه شده پر میشوند. هنگامی که آنها را همراه چای میخورید، منجر به افزایش قابل توجه سطح قند خون میشوند. به همین دلیل شانس ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش میدهند و به افزایش وزن کمک میکنند و باعث میشوند سطوح انرژی فرد کم باشد. افزایش شدید قند خون معمولا با یک افت شدید پس از آن همراه است، که باعث میشود احساس خستگی کنید و بخواهید کمی بعد دوباره قند بیشتری بخورید.
بیسکوئیتها معمولا از آرد سفید و شکر تهیه میشوند و هیچ محتوای غذایی ندارند. آنها به اصطلاح عاری از کالری هستند و فقط منجر به افزایش وزن می شوند و از ویتامینها، مواد معدنی یا فیبرها عاری هستند. وقتی بیسکوئیت با چای سرو شده و به طور معمول مصرف میشود، فقط به دلیل ناتوانی در سیر کردن یا رفع گرسنگی باعث پرخوری فرد میشود. با گذشت زمان، این ممکن است به معنای افزایش وزن و مشکلات سلامتی مرتبط با آن باشد.
بیشتر بیسکوئیتهای آماده حاوی چربیهای ترانس و روغنهای هیدروژنه هستند که به سلامت قلب شما آسیب می رسانند. چنین چربیهایی سطح کلسترول بد خون شما را افزایش میدهند در حالی که سطح کلسترول خوب را کاهش میدهند. افزایش سطح کلسترول بد باعث چندین بیماری قلبی و حتی سکته میشود. مصرف مداوم بیسکویتهای حاوی این چربیهای بد ممکن است منجر به مشکلات شدید قلبی و عروقی شود، حتی اگر در مقادیر کم مصرف شود.
چای حاوی تانن است که باعث افزایش اسیدیته معده میشود. نوشیدن چای با بیسکوئیتهای غنی از کربوهیدرات که حاوی قند و آرد تصفیه شده بالایی هستند ممکن است مشکلات گوارشی مانند رفلاکس معده، نفخ و سوء هاضمه را بدتر کند. افرادی که به طور منظم از چنین بیسکوئیتهای پر کربوهیدرات و قند همراه با چای استفاده میکردند، در اسیدهای معده دچار عدم تعادل میشدند که هضم غذا را دشوارتر میکرد و باعث درد معده میشد.
مصرف بیش از حد چای ممکن است در جذب مواد معدنی مانند آهن و کلسیم اختلال ایجاد کند. چای حاوی تاننهایی است که می تواند این مواد معدنی را به هم متصل کند و در نتیجه بدن قادر به جذب کافی از آنها نیست و به مرور زمان باعث کمبود آن میشود. نوشیدن چای همراه با بیسکوئیتهای غنی از قند به طور کامل عاری از مواد مغذی است.
نوشیدن چای اغلب مربوط به رویدادهای اجتماعی یا زمان استراحت و اوقات فراغت است و در این مواقع فرد بدون توجه به تعداد بیسکوئیتی که مصرف میکند، تمایل به خوردن بیسکوئیت بیشتر دارد. از آنجایی که بیسکوئیتها سیری طولانی مدت ایجاد نمیکنند، مصرف بیش از حد بیسکوئیتهای همراه با کالری اضافی، شکر و چربیهای ناسالم آسان میشود.
منبع: نمناک