به گزارش سایت خبری پرسون، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نشست با اعضای اتاق بازرگانی، گفت: از اینکه در جمع فعالان اقتصادی و نمایندگان برجسته بخش خصوصی حضور دارم خوشحالم و علاقمند هستم که با شما بیشتر گفتگو و تعامل داشته باشم و برای پیشرفت کشور نظرات شما را بیشتر طلب کنیم.
وی ادامه داد: متاسفانه جامعه وعدهها و ادعاهای ما را قبول ندارد و این مشکل اساسی است که در مدیریت به وجود آمده است، اما به حضور و نقش مردم در سطوح کلان معتقد هستم.
کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مردم باید در سطوح کلان و در حوزه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و دیگر بخشها حضور داشته باشند، گفت: اگر کشور تاکنون توانسته گامهای استواری بردارد به خاطر حضور مردم و نقش آفرینی آنان بوده است.
پورمحمدی همچنین تصریح کرد: در دولتهای مختلف بودم و با اغلب آنها دوست هستم، با مدیریت و ضوابطی که در کشور ایجاد کردیم، این حرکت سخت است، اما ذهنیت و عزم آن را دارم.
وی با تأکید بر اینکه اگر اعتمادسازی شکل نگیرد، نقشههای ما عقیم خواهد ماند، اظهار کرد: مساله مهم برای اداره کشور، اعتمادسازی است، اعتماد شما و تولیدکنندگان و مردم مهم است.
کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، اضافه کرد: اگر این اعتماد شکل نگیرد و ما شما (بخش خصوصی) را قبول نکنیم، نقشههای ما عقیم خواهد ماند.
پورمحمدی با تأکید بر اینکه بخش بزرگی از اقتصاد کشور با رانت انرژی زندگی میکند، گفت: بخش بزرگی از سودآوری ما نیز با رانت انرژی است.
وی ادامه داد: انرژی سوخت برای ما فساد و مشکلات زیستی تولید کرده و تمام سرمایه ملی ما را هم بر باد میدهد.
کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به تصمیم دولت دهم برای سهمیه بندی سوخت اشاره و تصریح کرد: زمان اجرای عملیات سهمیهبندی سوخت را حتی به شورای امنیت کشور که صبح جلسه داشتیم نگفتم، چون ترسیدم به واحدهای خود، آمادهباش بدهند.
پورمحمدی ادامه داد: اندیشه کردیم که اگر خانوادههای آنها به پمپ بنزین بروند، کشور به هم میریزد، حتی مدیران وزارت کشور را هم غافلگیر کردم.
وی اضافه کرد: ساعت هشت شب سهمیهبندی بنزین را به رادیو و تلویزیون اعلام کردیم و ساعت ۹ شب در خبر اعلام کردند و ساعت ۱۲ شب، اجرا شد و همه کشور غافلگیر شد.
کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریستجمهوری، گفت: امروز واقعا احساس تکلیف میکنم و هیچ چیز دیگری محرک من نیست، اگر واقعا رأی نیاورم، در دل خودم ناراحت نمیشوم، شاید برای مردم غصه بخورم، حتما این طور است، چون بار بزرگی از دوش من برداشته میشود؛ ذرهای طمعی ندارم، فقط اگر بتوانم کاری برای کشور و نظام انجام دهم، ولاغیر.
پورمحمدی تصریح کرد: هیچ پستی هم ندارم که بخواهم برای آن تلاش کنم، دغدغهای ندارم؛ در خانواده هم به من میگویند، بعد ۴۵، ۶ سال فعالیت، ۲، ۳ سال است، کمی در کارهای خانه کمک میدهیم، اما بساط ما را به هم میزنی. این واقعیت امثال زندگی ما است، جز اینکه تکلیفی بخواهم ادا کنم، وجود ندارد.
وی استفاده از فیلترشکن را تولید فساد دانست و اظهار کرد: مافیای «ویپیان» بلایی بر سر «آیتی» و اقتصاد ارتباطات کشور آورده است.
کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با تأکید بر اینکه تا زمانی که فساد تا از کشور فاصله نگیرد، اقتصاد کشور رونق نمیگیرد، گفت: بگیر و ببند، جریمه و زندان هم تا حدی باید برای مبارزه با فساد انجام شود، اما راهحل نیست.
پورمحمدی راهحل مبارزه با فساد را، برنامهریزی دقیق، بانکهای اطلاعاتی، شفافیت، پاسخگویی و کنترل هوشمند و دولت الکترونیک دانست.
منبع: خبرگزاری دانشجو