به گزارش سایت خبری پُرسون، سردار علیمحمد نائینی امروز چهارشنبه ۲۸ آبان در دومین دوره لیگ رسانهای امید گفت: جنگ ۱۲ روزه طرحی کامل برای براندازی ایران بود که هدفش فروپاشی ساختار نظامی و تحریک شورش داخلی برای تجزیه کشور بود. وی افزود دشمن تا روز پنجم، باوری قوی به پیروزی داشت و موج اول حملات برقآسا را کافی میدانست، اما محاسبات آنها اشتباه بود و توان واقعی ایران را دست کم گرفته بودند.
ایران، تنها در برابر سنتکام و ناتو
معاون روابط عمومی سپاه گفت: با وجود بودجه دفاعی ۸۵۱ میلیارد دلاری آمریکا و تمام تجهیزات پیشرفته آن، ایران بهتنهایی در مقابل سنتکام و ناتو پیروز شد. نائینی با بیان اینکه ایران قدرت اول موشکی غرب آسیا و سومین قدرت جهان است، افزود که امروز توان نیروهای مسلح ایران نسبت به زمان جنگ ۱۲ روزه بسیار قویتر شده است.
مردم؛ ستون دفاع عمق
وی همچنین تاکید کرد: مردم ایران بدون توجه به مشکلات، در دفاع عمق وارد عمل شدند و هویت ملی و دینی خود را حفظ کردند. این حضور گسترده، تابآوری اجتماعی، سیاسی و اقتصادی را بالا برد و دشمن را غافلگیر کرد.
نقش نصرت الهی و رهبری
نائینی نقش نصرت الهی و هدایت رهبر انقلاب در مدیریت جنگ و بازسازی چرخه فرماندهی را تعیینکننده دانست و گفت: مدیریت رهبر انقلاب موجب انسجام نیروهای مسلح و جامعه شد و قدرت بازدارندگی ایران بار دیگر به رخ جهانیان کشیده شد.
درس قوی شدن؛ راهبرد آینده
وی با تاکید بر ادامه قدرتسازی گفت: دشمن همواره در طراحی جنگ است و ایران باید از شرایط انتظار جنگ خارج شود. رسانهها نقش مهمی در اطلاعرسانی به مردم دارند تا از فضای نگرانی و جنگ ذهنها خارج شوند و مطمئن شوند که نیروهای مسلح با آمادگی کامل پاسخ خواهند داد.
منبع: خبر فوری