به گزارش سایت خبری پرسون، کوکتل پدیکورهای خانگی به دلیل داشتن جوش شیرین و نمک دریا در ترکیباتشان برای پوست پا بسیار مفید هستند و علاوهبر لایه برداری پوست، زبری پا و بوی نامطبوع پا را نیز از بین میبرند.
یکی از مواردی که امروزه برای بهداشت و مراقبت از پوست پا انجام میشود، پدیکور کردن پا است که معمولا در آرایشگاهها انجام میشود و هزینهبر است. همچنین کوکتلهای مخصوص پا نیز در بازار موجود هستند که شما میتوانید آنها را خریداری و در منزل استفاده کنید.
ما در این مطلب میخواهیم درست کردن چند مدل کوکتل خانگی یا بمب حمام را به شما آموزش بدهیم تا با صرف هزینه کمتر تعداد زیادی کوکتل پدیکور در منزل داشته باشید.
این کوکتلها به دلیل داشتن جوش شیرین و نمک دریا در ترکیباتشان برای پوست پا بسیار مفید هستند و علاوهبر لایه برداری پوست، زبری پا و بوی نامطبوع پا را نیز از بین میبرند. اگر دوست دارید در منزل با روشی ساده چند مدل کوکتل پدیکور خانگی تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
کوکتل نعناع
یک لیوان جوش شیرین، نصف فنجان نمک دریا، نصف فنجان جوهر لیمو، نصف فنجان نشاسته ذرت، مقداری آب ولرم، یک قاشق غذاخوری روغن نعناع و مقداری رنگ سبز خوراکی به دلخواه
کوکتل نعناع خاصیت ضد میکروبی دارد و برای تکسین درد پا و رفع خستگی پاها بسیار مناسب است.
کوکتل نارگیل
یک لیوان جوش شیرین، نصف فنجان نمک دریا، نصف فنجان جوهر لیمو، نصف فنجان نشاسته ذرت، مقداری آب ولرم و یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل
کوکتل نارگیل برای جوان سازی پوست و نرم و مرطوب ماندن پاها بسیار مفید است.
کوکتل اسطوخودوس
یک لیوان جوش شیرین، نصف فنجان نمک دریا، نصف فنجان جوهر لیمو، نصف فنجان نشاسته ذرت، مقداری آب ولرم، یک قاشق غذاخوری روغن اسطوخودوس و چند قطره رنگ خوراکی بنفش به دلخواه
کوکتل اسطوخودوس بسیار آرام بخش است و برای بهبود کیفیت خواب موثر است؛ همچنین خاصیت ضدعفونی کننده دارد.
کوکتل قهوه
یک لیوان جوش شیرین، نصف فنجان نمک دریا، نصف فنجان جوهر لیمو، نصف فنجان نشاسته ذرت، مقداری آب ولرم و یک قاشق غذاخوری پودر قهوه
کوکتل قهوه بوی بسیار مطبوعی دارد و برای کاهش درد پا و تورم مفید است؛ همچنین موجب بهبود گردش خون در پاها و رطوبت رسانی مناسب به پوست کف پا میشود.
طرز تهیه
همه مواد را به جز آب داخل یک کاسه بریزید و با دست خوب هم بزنید؛ سپس آب ولرم را کم کم اضافه کنید و در اضافه کردن آب دقت کنید. میزان آب باید به اندازهای باشد که مایه کوکتل حالت خمیری نرم داشته باشد که به دست نچسبد. اگر بیش از حد آب اضافه کنید، کوکتل شل میشود و خشک نمیشود و اگر کم آب بریزید، کوکتل خشک میشود و از هم میپاشد؛ پس در اضافه کردن آب دقت کنید. بعد از اینکه مایه کوکتل آماده شد، آن را داخل قالبهای سیلیکونی تکی بریزید یا با دستتان به اندازه گردو گرد کنید و داخل یخچال بگذارید تا کاملا ببندد و سفت شود.
روش استفاده
بعد از اینکه در حمام پاهایتان را خوب شستید، یک تشت را تا نیمه از آب ولرم پر کنید و یک یا دو عدد از کوکتلها را داخل آب بیاندازید تا کم کم باز شود و کف کند. بعد پاهایتان را به مدت ۱۵ دقیقه داخل تشت بگذارید.
منبع: همشهری آنلاین