به گزارش سایت خبری پرسون، کریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره اثرات سوء ابلاغ دیر هنگام آیین نامه اعطای وام مسکن روستایی از سوی بانک مرکزی گفت: در هشتمین ماه سال 1402 قرار داریم و طبیعتا باید آئین نامه های مربوط به اعطای وام در این سال تاکنون ابلاغ شده باشد.
وی در ادامه بیان کرد: اما آئین نامه اعطای وام 350 میلیون مسکن روستایی تا یک ماه قبل درگیر ابلاغ توسط دولت بود و هم اکنون در بانک مرکزی حبس شده و هنوز به بانک های زیر مجموعه برای اجرا ابلاغ نشده است.
این نماینده مجلس یازدهم، گفت: همیشه قوانین و مصوباتی که در دولت ها و مجلس ها مصوب می شود وقتی به بانک ها می رسد با موانعی بزرگ در همراهی و همکاری توسط بانک ها برای اجرا مواجه می شوند.
حسینی تصریح کرد: بانک مرکزی به این وسیله در سهمی که برای حل مشکل دارد قصور می کند و این قصور ها باید روزی حل شود. اینکه بانک ها برای خودشان جزیره ای مستقل باشند و هر کاری که دلشان می خواهد انجام دهند و در برابر دولت و مجلس بیاستند اصلا درست نیست.
وی با بیان اینکه متاسفانه بانک ها حتی به وظایف حداقلی خود هم عمل نمی کنند، گفت: این شیوه و نحوه عملکرد در بانک ها باید روزی تمام شود و این امر نیاز به قاطعیت دولت و شخص رئیس جمهور دارد. البته برخی از پیگیری ها تا حدودی روی بانک ها جواب داده است. اگر بخواهیم مشکل وام مسکن روستایی و سایر وام ها را حل کنیم حتما باید دولت به شکل جدی به آن ورود کند. مجلس هم تاکنون ثابت کرده که در هر جا که به کمکش نیاز بوده ورود کرده و مشکل را تا سرحد ممکن برطرف کرده است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: اصرار ما در کمیسیون تلفیق برنامه هفتم این بود که هر حکمی که تبدیل به قانون می شود باید ضمانت اجرا داشته باشد و متولی امر اجرای آن روشن باشد.
این نماینده مجلس یازدهم گفت: پرداخت به موقع وام روستایی از اهمیت بالایی برخوردار است هم اکنون در هشتمین ماه سال هستیم و فصل سرد فرا رسیده است. با این شرایطی که بانک مرکزی در ابلاغ آیین نامه اعطای وام مسکن روستایی در پیش گرفته فصل ساخت و ساز به پایان می رسد و این وام مکانیزم عمل خود را از دست می دهد.
منبع: تسنیم