وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

سهم اقتصاد دیجیتال باید دوبرابر شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با وجود زیرساخت‌های پرسرعتی که در کشور توسعه می‌یابد می‌توان به اپلیکیشن‌ها و کاربردهای جدیدی اندیشید که با وجود آن‌ها کسب و کارها متحول می‌شود.
تصویر سهم اقتصاد دیجیتال باید دوبرابر شود

به گزارش سایت خبری پرسون، عیسی زارع‌پور پیش از ظهر امروز (۶ شهریورماه) در نشست با فعالان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان با بیان اینکه آخرین تعرفه اعلام شده برای دفاتر پیشخوان مربوط به سال ۱۴۰۰ است، اظهار کرد: دفاتر پیشخوان باید جایگاه خود را در آینده دولت هوشمند ترسیم کند. در کشور تلاش می‌شود خدمات برخط شده و همه افراد در هر ساعت از شبانه‌روز کارهای خود را انجام دهند. دفاتر پیشخوان می‌توانند بار را از روی دوش دولت بردارند.

وی با اشاره به تحریم سایت‌ها و سرویس‌ها، تصریح کرد: افراد می‌توانند هر سرویسی که تحریم بوده و دسترسی به آن وجود ندارد را در سایت ۴۰۳ اعلام کنند تا تحریم دور زده شده و در اختیار آنها قرار داده شود. باید اذعان کرد کارهای بزرگی در کشور در حال انجام است و نمونه بزرگ آن را می‌توان توسعه پروژه فیبر نوری عنوان کرد که آینده ۵ دهه کشور را تامین خواهد کرد.

این مسئول با بیان اینکه قبلا لازم بود مردم برای انجام امور اداری به تهران عزیمت کنند ولی امروز کارهای خود را از خانه انجام می‌دهند و قطعا در آینده همه خدمات برخط و دیجیتال خواهد بود ولی این اقدام نیاز به زیرساخت دارد، تصریح کرد: سرعت تحول در حوزه کاری ارتباطات و فناوری اطلاعات بالا است و می‌توان توقع اقدامات خارق‌العاده را داشت. در حال حاضر با وجود زیرساخت‌های پرسرعتی که در کشور توسعه می‌یابد می‌توان به اپلیکیشن‌ها و کاربردهای جدیدی فکر کنید که با وجود آن‌ها کسب‌وکارها متحول می‌شود.

زارع‌پور در ادامه با بیان اینکه راهکار اساسی حل مشکل اینترنت در کشور فیبر نوری است، گفت: امکان دسترسی به فیبر برای همه مردم را شروع کرده و تا پایان دولت انجام خواهیم داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه باید زیرساخت اینترنت پرسرعت و با کیفیت در همه جای کشور فراهم شود و اگر نوسازی در لایه‌های مختلف انجام شود، سرعت شبکه موبایل نیز افزایش می‌یابد، گفت: کارهای بزرگی درحال انجام است؛ در برنامه هفتم توسعه باید این‌گونه نگاه کنیم که در ۵ سال آینده چه اتفاقی خواهد افتاد، برای اولین‌بار در برنامه‌های پنج ساله فناوری اطلاعات هویت پیدا کرده و دولت سیزدهم نگاه راهبردی به این حوزه دارد و پیشرفت کشور را در گرو این می‌بیند.

وی خاطرنشان کرد: کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال که شکل گرفته حق تصمیم‌گیری داشته و سریع‌تر می‌تواند عملی کند، عزم و اراده دولت بر این است که به صورت ویژه از حوزه فناوری اطلاعات استفاده کند، مراکز پردازش سریع که برای هوش مصنوعی ضروری است باید در کشور راه‌اندازی شود، زیرساخت‌ها فراهم می‌شود تا در نهایت سهم اقتصاد دیجیتال دوبرابر شده و برای این اتفاق باید کارهای بزرگی در کشور انجام شود.

منبع: ایسنا

508484

سازمان آگهی های پرسون