گسترش خانه سلامت در برخی محلات تهران

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: در تهران در خصوص مسائل بهداشتی و دسترسی مردم طبقات متوسط رو به پایین به خدمات اولیه مانند خانه‌های بهداشت، بی‌عدالتی داریم. بر همین اساس، تلاش کردیم خانه‌های سلامت را در محلات گسترش دهیم.
تصویر گسترش خانه سلامت در برخی محلات تهران

به گزارش پرسون، محمدامین توکلی زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در آیین افتتاح همراه سرای پناه که صبح امروز- شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۲- در شصت و ششمین پویش امید و افتخار برگزار شد، گفت: زخمی روی دوش امام حسین بود که مربوط به کربلا نبود و مربوط به خدمتی بود که به مردم ارایه می کردند؛ راه خدمت باید ادامه پیدا کند. این رویداد امیدوافتخار کار شیرین‌تری نسبت به سایر برنامه‌ها است چون کار آن را مردم انجام دادند و ما در شهرداری فقط زمین آن را اهدا کردیم .

او با بیان اینکه با تاکید شهردار تهران در زمستان سال اول حضور مدیریت شهری جدید، قرار گذاشتیم به بیمارستان‌ها سر بزنیم تا کسی از همراهان بیمار در چادرها نماند و همه آنها را اسکان دهیم، گفت: البته نتوانستیم سه تن از مادران بیماران را اسکان دهیم و آنها نمی‌پذیرفتند، حتی حاضر شدیم آنها را در هتل اسکان دهیم اما آنها می‌گفتند ما از کنار بیمارستان تکان نمی‌خوریم. در واقع سانتیمتر به سانتیمتر دوری و نزدیکی این عزیزان به بیمارانشان برای آنها اهمیت داشت.

توکلی زاده ادامه داد: راه اندازی همراه سرا ارزشمند است اما تا تامین هزار تختخواب هنوز راه زیادی داریم. ضمن اینکه، چند بیمارستان در این دوره اضافه شد و ما باید پشت سر آنها حرکت کنیم.

معاون شهردار تهران بیان کرد: کنار هر بیمارستانی نیاز به یک همراه سرا داریم و این باید در طراحی اولیه بیمارستان به صورت یک مکمل دیده شود. از آن جا که در گذشته این مسأله دیدیه نشده مشکلاتی در این زمینه به وجود آمده است.

حل مشکل پارکینگ بیمارستان‌ها

او اضافه کرد: پارکینگ بیماران و همراه آنها یکی دیگر از گره‌ها و معضلاتی است که باید برای حل این مشکل نیز تلاش و اقدام کنیم.

او افزود: در ساخت و راه اندازی بیمارستان‌ها باید این نیازها را پیش بینی کنیم، نمی‌شود در تجریش بیمارستان افتتاح کنیم و الان به فکر پارکینگ آن باشیم.

توکلی زاده گفت: در تهران در خصوص مسائل بهداشتی و دسترسی مردم طبقات متوسط رو به پایین به خدمات اولیه مانند خانه های بهداشت، بی عدالتی داریم، بر همین اساس تلاش کردیم خانه های سلامت را در محلات گسترش دهیم.

معاون شهردار تهران بیان کرد: در بحث معتادان متجاهر، افراد منع پذیرشی حضور داشتند که کسی در رفع مشکل آنها کمک نمی‌کرد اما با همتی که در این دوره شکل گرفت، دیگر مشکل منع پذیرشی‌ها را نداریم و همه آنها جایی در شهر برای پذیرش دارند تا به مشکلات آنها رسیدگی شود. همه اینها با کار جمعی و همت جهادی در این دوره میسر شد.

505784