تشخیص همزمان آنتی بیوتیک ها در محصولات آبزی

محققان برای تعیین همزمان ۱۰ آنتی‌بیوتیک در محصولات آبزی، یک روش کروماتوگرافی مایع با فشار فوق بالا را ارائه کرده‌اند.
تصویر تشخیص همزمان آنتی بیوتیک ها در محصولات آبزی

به گزارش سایت خبری پرسون، محققان نشان دادند که با استفاده از نانولوله‌ها و به‌کارگیری آن‌ها در کروماتوگرافی و طیف‌سنجی جرمی، می‌توان با دقت و صحت بالا باقیمانده‌های آنتی‌بیوتیک آمینوگلیکوزید را در محصولات آبزی مشخص کرد.

این روش می‌تواند با موفقیت با استفاده از طیف‌سنجی جرمی ترکیب شده با کروماتوگرافی با کارایی فوق‌العاده بالا، همزمان ۱۰ آنتی بیوتیک مختلف آمینوگلیکوزید را در محصولات خوراکی آبزی تعیین کند. در این مطالعه، محققان از نانولوله‌های کربنی چند جداره و کروماتوگرافی مایع تبادل یون با حالت مختلط استفاده کردند تا به تجزیه و تحلیل دقیق و کارآمد باقیمانده‌های آنتی‌بیوتیک برسد.

در این روش، نمونه‌ها با استفاده از محلول بافر دی هیدروژن فسفات پتاسیم استخراج شد و متعاقباً به pH خنثی رسید. سپس از یک کارتریج نانولوله کربنی چند جداره برای استخراج نیمی از نمونه استفاده و ترکیبات هدف بر روی یک ستون تبادل یون حالت مختلط از هم جدا شدند و با استفاده از طیف‌سنجی جرمی کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا فرآیند شناسایی انجام شد.

این روش تازه توسعه یافته مزیت‌های مختلفی از جمله تجزیه و تحلیل سریع، جداسازی مناسب و پیک‌های تیز را ارائه می‌دهد.

این روش از دقت و صحت بالایی برخوردار بوده و آن را برای تعیین همزمان آنتی‌بیوتیک‌های آمینوگلیکوزید در محصولات آبزی مناسب می‌کند. این روش، با تشخیص قابل اعتماد و کمی‌سازی داده‌های مربوط به باقیمانده آنتی‌بیوتیک‌ها، به اطمینان‌بخشی ایمنی و کیفیت محصولات آبزی خوراکی از نظر آلودگی آنتی‌بیوتیکی کمک می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

503325

سازمان آگهی های پرسون