به گزارش سایت خبری پرسون، کارشناس مرکز بهداشت استان گفت: شیوع و روند رو به افزایش تب مالت در استان امسال ۴ و نیم درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش یافته است.
خانم کرم زاده افزود: دلیل اصلی روند روبه افزایش تب مالت در استان افزایش لبنیاتیهای سنتی، استفاده غیر اصولی این محصولات و واکسینه نشدن برخی دام ها است.
وی ادامه داد: تب مالت بیماری مشترک بین انسان و دام و درد مفاصل از جمله عوارض این بیماری است که عوارض جبران ناپذیری برای مردم دارد.
کارشناس مرکز بهداشت استان از مردم خواست از لبنیات پاستوریزه واسترلیزه استفاده کنند و درصورت خرید شیر محلی تا ۳۰ دقیقه آنرا بجوشانند.
منبع: صدا و سیما