به گزارش سایت خبری پرسون، دکتر سیف الرضا شهابی در یادداشتی نوشت: هرازگاه در یکی از کشورهای اروپایی و خصوصا در کشورهای اسکاندیناوی قرآن کتاب آسمانی و مقدس مسلمانان در پروژه اسلام ستیزی کشورهای غربی توسط یکی از شهروندان کشورهای اروپایی به آتش کشیده میشود و در آتش سوزیهایی که انجام میگیرد مقامات کشورهایی که در آن کشور قرآن سوزی انجام میشود بعضا بالصراحه و برخی بطور تلویحی از آتش زدن تحت عنوان آزادی بیان حمایت میکنند و در عین حال به این خاطر که احساسات مسلمانان را بیش از حد جریحه دار نکنند با ظاهرسازی این عمل را تقبیح و محکوم هم میکنند!
در حالیکه در اول بهمن ۱۴۰۱ شخصی به نام «راسموس پالودان» سیاستمدار سوئدی مقابل سفارت ترکیه در استکهلم قرآن را آتش زد و یک هفته بعد همین کار را در مقابل مسجد جامع کپنهاک در دانمارک انجام داد اکنون شخصی به نام «سلوان مونیکا» از مهاجران عراقی ساکن سوئد با اجازه پلیس این کشور در روز عید قربان که مهمترین عید مسلمانان است در خارج از مسجدی در استکهلم و در حضور حدود ۲۰۰ نفر قرآن را آتش زد. نامبرده وابسته به حزب اتحادیه دموکراتیک سریانی است که یک حزب سیاسی است و در حال حاضر افسر گروه مسلح گردانهای عقابهای سریان میباشد.
سوال اساسی این است چرا غربیها اجازه چنین کارهایی را که از عواقب آن در بین مسلمانان مطلع هستند، میدهند؟ یکی از علل توهین به مقدسات مسلمانان و کارهایی نظیر آتش زدن قرآن یا مسجد و یا به قتل رساندن مسلمانان از آنچه در کشور نیوزیلند در چند سال قبل انجام گرفت ریشه در افکار نژاد پرستانه «آنتی سمیتیزم» دارد که از قرنها قبل در میان غربیها و در سالهای اخیر در قالب اسلام ستیزی و حتی یهودیستیزی تبلیغ میشود و دولتها و جمعیتهای نژادپرست غربی از آن حمایت میکنند؛ از آنجائی که غربیها به خوبی آگاه به حساسیت مسلمانان به تقدس قرآن به عنوان کلام الهی دارند با این کار درپی آنند تا ضمن تحقیر مسلمانان، آتش خشم را برافروزند در این صورت یا مسلمانان عکس العمل انجام میدهند و جنگهای صلیبی در قالب جدید راه میافتد و یا عکسالعمل نشان نمیدهند و نژادپرستان به هدفشان، تحقیر و توهین مسلمانان میرسند.
غربیها باید متوجه باشند بازی کردن با احساسات و اعتقادات هر قوم و قبیله و دین و مذهب و آیین نمیتواند به صلح جهانی و امنیت بینالمللی کمک کند و بر عکس درگیریها را در سطح بینالمللی افزایش میدهد و با افزایش تنشهای بینالمللی تنها مسلمانان و کشورهای اسلامی که دچار ضرر و زیان نمیشوند قطعا دود برخاسته از آتش به چشم همگان خواهد رفت.
اگر دولت سوئد برای ورود به سازمان جنگ طلب ناتو با مخالفت ترکیه روبرو شده بهتر آن است به جای حمایت از آتش زدن قرآن، اختلافاتش با آنکارا را در چارچوپ مذاکرات دو جانبه یا چندجانبه حل وفصل کند و به علل مخالفت ترکیه توجه کند.
آتش زدن قرآن در سوئد در کشورهای مختلف و جوامع بینالمللی با عکس العمل روبرو شد. دبیرکل سازمان ملل، پاپ رهبر کاتولیکهای جهان، رئیس الازهر، آیت االله سیستانی و بسیاری از دولتهای اسلامی این عمل زشت را قویا محکوم کردند و تا حد تحریم کالاهای سعودی پیش رفتند.
قطعا آتش زدن قرآن در درجه نخست به نفع سوئد و در درجات بعدی به نفع صلح نیست و دنیا را به سمت جنگ ادیان پیش خواهد برد.
منبع: آفتاب یزد