به گزارش سایت خبری پرسون، در این نوشته آمده است: میدان دادن به عناصر افراطی در عرصههای مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و به ویژه دینی، در دهههای اخیر به دوقطبی سازی جامعه و ریزشهای زیانبار نیروهای وفادار به انقلاب و نظام منجر شد. این، یک تجربه تلخ و شکست خورده است که میتواند بسیار عبرتآموز باشد. حکمرانانِ باتدبیر و موفق کسانی هستند که هر یک از تصمیمات و تدابیرشان منجر به رویشهای جدید شود و وفاداران به انقلاب و نظام را افزایش دهد.
حکمرانان ما برخلاف این روش عقلائی و حکیمانه، با حمایت از افراطیون تحت عناوین مختلف، افراد خودانقلابی پندار و خوداسلام پنداری را به جامعه تزریق کردند که با عملکردهایشان هر روز از تعداد وفاداران به انقلاب و نظام کاستند و زمینه را برای سربازگیری دشمنان نظام فراهم ساختند. مهمتر اینکه چون این عملکردهای افراطی به نام دین صورت میگیرد، بسیاری از مردم با مشاهده این روشها نسبت به اسلام نیز بدبین شده و بیتفاوتی را پیشه کردهاند.
افراطیون، به نام انقلاب و اسلام، یاران امام را یکی بعد از دیگری متهم و ملکوک و طرد کردند. در قم حتی به مراجع رحم نکردند و علیه آنها شعار «مرجع بیبصیرت، بصیرت بصیرت» سر دادند، عبا از دوش مرجع حکیمی که افراطیون را به عقلانیت دعوت میکرد کشیدند، به علمائی که مشی اعتدالی را توصیه میکردند تا توانستند توهین کردند، برای پیشبرد اهداف جناحهای سیاسی هر زمان که آنها اراده کردند کفن پوشیدند و با زن و بچه به خیابانها ریختند و شعارهای دلخواه بازیگران قدرت طلب را سر دادند، سخنرانی بزرگان انقلاب را حتی در حریم حرم حضرت معصومه بهم زدند، با کفن و تابلوهای دیکته شده سیاست بازان از قم به تهران رفتند تا علیه دولت مستقر تبلیغ کنند، به دروغ و تهمت متوسل شدند تا رقبای خود را به زمین بزنند و به جای تکریم مردم و اِعمال روش جذب به خشونت متوسل شدند که یک نمونه آن را اخیراً در برخورد بسیار زشت با یک زن در تهران دیدیم.
این افراطیون، محصول طرح بصیرت افزائی هستند که با صرف بودجه سنگین، وقت زیاد و نیروی فراوان در طول دهههای اخیر جریان داشت. عملکرد این افراد، خسارت سنگینی به کشور، نظام جمهوری اسلامی و اسلام وارد کرده است. اکنون وقت آنست که تجربه شکست خورده بصیرت افزائی را وسیلهای برای عبرتآموزی قرار دهیم و عقلانیت افزائی را جایگزین آن نمائیم. کشور اکنون به عقلانیت بیش از هر چیز دیگری نیاز دارد.