به گزارش سایت خبری پرسون، نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در این کنگره عنوان کرد: جهاد تبیین آن امام با بهره گیری از دعا و زبان فطرت بشری انجام گرفت، این در حالیست که دوره حیات امام سجاد(ع) دوران منحصر به فردی است.
حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده ادامه داد: پس از واقعه عاشورا و شهادت امام حسین(ع) بسیاری از بزرگان شیعه یا در جریان عاشورا و یا در قیام های بعد از آن به شهادت رسیده بودند.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان
وی بیان کرد: امام سجاد(ع) در این دوران دشوار، با تربیت کادر مناسب به تقویت خط و مکتب اهل بیت(ع) پرداخت و در شرایط خفقان و اختناق شدید عصر خود بستر و زمینه را برای نهضت علمی فرزندان بزرگوارشان و به خصوص امام باقر(ع) فراهم کرد.
عبادی زاده افزود: اگر نهضت علمی امام باقر(ع) در تبیین دایره المعارف ارزشمند اسلامی و برکات آن را می بینیم، باید دقت کرد که زیرساخت اصلی این حرکت و زمینه سازی برای تربیت شاگردان را حضرت سجاد(ع) مهیا کرد.
رئیس شورای سیاست گذاری کنگره امام سجاد(ع) ابراز داشت: امام چهارم شیعیان در راستای جهاد تبیین، بار امانت بزرگی بر دوش داشت و این مرحله همراه با سختی های بسیار بزرگی بود که باید ابعاد آن به درستی برای نسل فعلی و عموم مردم تشریح شود.
وی تاکید کرد: امام سجاد(ع) در راستای تبیین معارف و روشنگری در جامعه اسلامی، کار مهمی را انجام داد و در راستای عمل به جهاد تبیین ابزارها و سلاح های تأثیرگذاری چون دعا را مورد استفاده قرار داد تا جامعه در بسترها و زمینه های مختلف در مسیر هدایت قرار گیرد.
عبادی زاده افزود: امام سجاد(ع) در دوران خود برای تربیت نسل و شکوفایی عقول، با نهضت علمی و فرهنگی گام های بزرگی برداشت که ثمرات آن را در دوران های بعد بیشتر شاهد بودیم.
وی افزود: به جز دعا، خطبه ها و سخنان امام سجاد(ع) در کوفه و شام باعث شد که جامعه آن زمان به خودش بیاید و روشنگری حضرت زمینه ساز بیداری مردم شد.
در این کنگره تعدادی از محققان حوزوی به ارائه مقالات خود در زمینه نقش صحیفه سجادیه در جهاد تبیین پرداختند. بخش پایانی دوازدهمین کنگره بین المللی امام سجاد(ع) چهارشنبه هفته جاری در جزیره قشم برگزار می شود.
منبع: ایرنا