وزیر صمت:

ایران رتبه 7 در زمینه تولید فولاد جهان را دارد

سیدرضا فاطمی امین از تولید ۳۰ میلیون تن فولاد و کسب رتبه هفتم تولید فولاد در جهان گفت.
تصویر ایران رتبه 7 در زمینه تولید فولاد جهان را دارد

به گزارش سایت خبری پرسون، وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه صنعت فولاد ایران بلوغ و پیشرفت قابل توجهی دارد، گفت: ما بیش از ۳۰ میلیون تن فولاد تولید می‌کنیم و در سال ۲۰۲۲ رتبه هفتم تولید فولاد را در جهان به خود اختصاص دادیم.

سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت عصر امروز در آیین رونمایی از ورق فولاد زنگ‌نزن که توسط شرکت فولاد مبارکه بومی‌سازی شده، اظهار کرد: ما در این ۴۴ سالی که راه جدیدی را آغاز کردیم، به افتخارات بسیار بزرگی رسیدیم؛ من در هر حوزه‌ای که ورود می‌کنم، واقعا استعدادها و برجستگی‌های قابل توجهی را مشاهده می‌کنم.

وی افزود: در مدتی که مسؤولیت دارم حدود ۱۵ کشور به ایران آمده‌اند و یا من به آن کشورها سفر کرده‌ام، این کشورها بدون استثنا نسبت به وضعیت صنعتی و پیشرفت‌های ایران ابراز شگفتی می‌کنند و برایشان عجیب است یک کشوری که اینقدر تحت فشار تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی است، چطور به این دستاوردها رسیده و این نشان دهنده استعداد ایرانی‌ها است.

فاطمی امین خاطرنشان کرد: واقعا این ظرفیت خوب در بین مردم ایران وجود دارد و امیدواریم این مشکلات اقتصادی کنونی که ریشه در رشد اقتصادی ۱۰ سال گذشته دارد، رفع شود و ما باید این افتخارات را به مردم بشناسانیم.

وزیر صمت با بیان اینکه صنعت فولاد ایران بلوغ و پیشرفت قابل توجهی دارد، گفت: ما بیش از ۳۰ میلیون تن فولاد تولید می‌کنیم و در بین ۱۰ کشور اول دنیا هستیم، در سال ۲۰۲۲ رتبه هفتم تولید فولاد را در جهان به خود اختصاص دادیم و در طول سال ۲۰۲۲ بیشترین رشد تولید فولاد را در کشور شاهد بودیم.

وی تاکید کرد:کاری که باید از این به بعد انجام بدهیم، تمرکز بر دو محور است؛ یکی توازن زنجیره و یکی توجه ویژه به محصولات با ارزش افزوده بالا است.

فاطمی امین تصریح کرد: دیگر باید از تولید انبوه محصولاتی که همه ‌می‌توانند آن‌ها را تولید کنند خارج شویم؛ یکی از دو هدفی که در وزارت صمت ما ترسیم کردیم، یکی بهبود زندگی مردم و دیگری اقتدار بین‌المللی است.

وزیر صمت ادامه داد: برای رسیدن به اقتدار بین‌المللی سه راهکار داریم که یکی از آن‌ها تولید محصولاتی است که کشورهای کمتری آنها را تولید می‌کنند و این به ما قدرت می‌دهد؛ ما باید محصولاتی را وارد کنیم که کشورهای زیادی می‌توانند آنها را تولید کنند تا در واردات دچار مشکل نشویم و از طرف دیگر محصولاتی را صادر کنیم که کشورهای کمتری آن‌ها را تولید می‌کنند که در نهایت منجر به افزایش قدرت ما خواهد شد.

فاطمی امین در پایان ابراز امیدواری کرد: این مسیر پر شتابی که در تولید کشور آغاز شده، مخصوصا از اواخر سال گذشته و در اوایل سال جاری، آن را تداوم دهیم که این به دست صنعتگران انجام خواهد شد.

منبع:فارس

460965

سازمان آگهی های پرسون