به گزارش سایت خبری پرسون، سورنا ستاری، مسئول کمیسیون علم و فناوری شورای راهبردی روابط خارجی و فرزند شهید منصور ستاری در این مراسم گفت: دی ماه ایام خاصی است. در این ماه تعداد بسیاری از فرماندهان همچون حاج قاسم سلیمانی، احمد کاظمی و پدرم به شهادت رسیدهاند. من در هر ۲۸ سالگرد شهادت پدرم حاضر بودهام. هنوز که هنوز است در این ایام حس میکنم که هر لحظه پدرم در را باز میکند و به خانه میآید.
وی خطاب به دانشجویان علوم و فنون هوایی شهید ستاری گفت: همه ما میمیریم و مرگ حقیقت زندگی است. اینکه چه تاثیری بر محیط جامعه و خانواده داشتهایم بسیار مهم است. ما برای ایجاد تحول ۲۰ تا ۳۰ سال زمان نیاز داریم. در این مراسم پیشکسوتان و خلبانان حوزه دفاع مقدس حضور دارند. شما دانشجویان برای رسیدن به اهدافتان باید برنامه ریزی داشته باشید. شهید ستاری در وصیتنامهاش گفت: «سعی کردم خدمتگزار باشم. .» الگوهای فوقالعادهای در دانشگاه ستاری حضور دارند که برای موفقیت میتوانید از آنها الگو بگیرید. تمام این افراد و نوابغ دستیافتنی هستند. یک روزهایی همین شهدا پشت میزهای دانشگاه نشستند، اما آنها اراده کردند و به هدف رسیدند. در نیروی هوایی و ارتش الگوهای متعددی برای رسیدن به اهدافتان وجود دارد.
ستاری تأکید کرد: نیروی هوایی سراسر خون و افتخار است. پایه آن نوآوری و تکنولوژی است و تحولات جدی و مهم ایجاد کند. ترکیب تکنولوژی با اعتماد به نفس بسیار مهم است. دانشگاه شهید ستاری با خون بسیاری از شهدا عجین شده است. باید بدانید کجا کار و تحصیل میکنید و در پایان زندگی بدانید که چه تغییراتی و تحولاتی در زندگی رقم زدهاید.
در بخش دیگر این مراسم، امیر سرتیپ خلبان محمدرضا مروینام رییس دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری در سخنانی بیان کرد: این دانشگاه در طول عمر فعالیتهای خودش که مزین به نام شهید ستاری است اکنون مدعی است که در حوزههای مختلف مرجعیت و محوریت دارد. این دانشگاه در حوزه سبد نیاز دفاعی نیروی هوایی و نیروهای مسلح نقش آفرینی دارد.
وی ادامه داد:این اثرگذاری و نقشآفرینی حاصل نمیشد مگر از بزرگ نگاهی که سال ۱۳۶۷ موجب تاسیسش شد. امیدواریم بتوانیم که با انجام مسئولیتهایمان نقشآفرینی تمدن سازی داشته باشیم.
در بخش دیگر این مراسم از خانواده شهیدان منصور ستاری، علیرضا یاسینی، مصطفی اردستانی، احمد شجاعی و جمع دیگری از شهدای نیروی هوایی تجلیل شد.