مجریانی که بازیگر شدند

بازیگری و هنرپیشگی و مجری‌گری‌ از رویاهایی است که بسیاری از افراد اعم از مرد و زن از نوجوانی و جوانی در سر می پرورانند که برخی از آنها این رویاها را برای خود تعبیر می‌کنند. در گزارش پیش رو به مجریانی می پردازیم که در ادامه روند کاری شان پا به عرصه بازیگری گذاشتند.
تصویر مجریانی که بازیگر شدند

به گزارش سایت خبری پرسون، در چشم بودن و مورد توجه اطرافیان قرار گرفتن در کنار خوش سر و زبان بودن باعث می شود برخی افراد از همان کودکی سخنگوی جمع‌های خودمانی و خانوادگی شوند، این افراد گاه خود به استعداد ذاتی شان پی می برند و یا دیگران آنها را با این خصیصه فردیشان آشنا و حمایت می‌کنند که هنرشان را در معرض نمایش بگذارند.

ممکن است از میان این افراد یاد شده برخی‌ها خیلی زود وارد عرصه بازیگری شوند و برخی هم به مجری‌گری رو بیاورند. به هرحال دیده شدن و ابراز هنر این افراد را وادار می سازد تا جلوی دوربین و جمع‌ها حاضر شوند و مخاطبانی برای خود دست و پا کنند. برخی بازیگر می شوند و برخی هم مجری، برخی هم در عرصه‌های یاد شده پله‌های ترقی را طی کنند و تبدیل به چهره شناخته شده و یا به تعبیر امروزی‌ها سلیبریتی شوند.

اگرچه امروزه بازیگری و مجری‌گری آنهم به صورت حرفه‌ای در آموزشگاه‌ها و کلاس‌های دانشگاهی آموزش داده می‌شوند و افراد در این فضاها ضمن کسب تجربه با فوت و فن این رشته‌ها آشنا می شوند و استعدادهایشان بروز پیدا می‌کند، اما در این میان و به دلیل فعالیت مداوم افراد ضمن ورود دریک رشته مثلا بازیگری یا مجریگری گری به استعداد ذاتی خود در رشته دیگر پی می برند به همین دلیل است که گاه با حضوری مجریان در فیلم‌ها و سریال‌ها یا بازیگران در عرصه مجری‌گری روبه رو می شویم که در این میان سهم بازیگرانی که مجری می شوند نسبت به مجریانی که بازیگر می شوند بیشتر است.

در این گزارش اما به معرفی بازیگران و برخی ستاره‌ها ی سینما می پردازیم که کارشان را با اجرا و مجریگری آغاز کرده و بعد پا به عرصه بازیگری گذاشته‌اند.

شهاب حسینی با اکسیژن وارد دنیای اجرا شد

شهاب حسینی، چهره آشنای سینما و تلویزیون و یکی از پر جایزه‌ترین بازیگران سینمای، تلویزیون و شبکه خانگی از آن دسته بازیگرانی است که برای نخستین بار در کسوت مجری جلوی دوربین ظاهر شد. سال ۷۷ بود که مخاطبان تلویزیون در ایران برای نخستین بار شهاب حسینی را به عنوان مجری در برنامه اکسیژن دیده بودند، مجری‌ای که بعدها یعنی در سال ۷۹ در سریال پس از باران و در سال ۱۳۸۰ با ایفای نقش در سریال پلیس جوان رسما وارد دنیای بازیگری شد. او سابقه اجرا در ۷ برنامه دارد در ۷۰ فیلم، سریال و تله فیلم ایفای نقش کرده است. شهاب حسینی تنها بازیگر ایرانی است که موفق به دریافت جایزه بهترین بازیگر جشنواره کن شده است.

نوید محمد زاده، کمتر مجری اما بیشتر بازیگر

نوید محمد زاده از آن دسته بازیگران پرکاری است که بازیگری را به صورت تجربی وارد عرصه سینما و تلویزیون شد. اگرچه او سابقه بازیگری‌اش پیشتر از مجری‌گری‌اش است، اما اغلب مخاطبان چهره او را بیشتر به دلیل اجرای برنامه تلویزیونی «دوستان» در شبکه جام و جم به یاد دارند.

نوید محمد زاده در طی سال‌های اخیر به دلیل بازی‌های متفاوت و مخاطب پسند به یکی از هنرپیشه‌های مورد توجه سینماگران و سینمادوستان قرار گرفته است. هرچند او سابقه اجرای یک برنامه را در کارنامه خود دارد، اما تاکنون در ۱۷ فیلم سینمایی و ۳ سریال ایفای نقش کرده و جوایز مختلفی هم به دست آورده است. درکل باید از او به عنوان هنرمندی کمتر مجری و بیشتر بازیگر یاد کرد.

صابر ابر؛ شاعر زباله‌ها

صابر ابر بازیگر نام آشنای سینما، تئاتر و تلویزیون نخستین تجربه سینمایی‌اش را با بازی در فیلم شاعر زباله‌ها آغاز کرد و نقش‌آفرینی خوبش در فیلم درباره الی نگاه سینماگران، منتقدان و مخاطبان را به سوی خود جلب کرد.

صابر ابر هم از دسته بازیگرانی است که ابتدا به عنوان مجری جلوی دوربین ظاهر شده بود و اجراهایش موجب شد تا پایش به سینما و تلویزیون و همچنین تئاتر باز شود.

او که برنده چندین جایزه بهتر بازیگر و بهترین بازیگر مکمل جشنواره‌های ایرانی است در سال‌های نخستین دهه ۸۰ مجری دو برنامه «رنگین کمان» و «پلک» بود؛ بازیگری که اکنون بازی در ۴۲ فیلم و ۲ مجموعه شبکی خانگی را در کارنامه خود دارد.

فرزاد حسنی و نقش‌ آفرینی‌های منفی

فرزاد حسنی از پرحاشیه‌ترین مجریان تلویزیون ایران است. حسنی هم از آن دسته مجری بازیگرانی است که به دلیل اجرای متفاوتش و همچنینی نقش‌های منفی‌ای که در سینما و تلویزیون ایفا کرده مورد توجه است. حسنی معمولا نقش‌های منفی را بازی می‌کند و این سلیقه و علاقه‌اش آنقدر زیاد است که نقش منفی‌اش در مجری‌گری ‌اش و حتی زمانی که در برنامه ای به عنوان مهمان دعوت می‌شود به وضوح دیده می شود، امری که در جایگاه اجتماعی‌اش هم اثر گذار بوده. حسنی با وجو اینکه تجربه‌های زیادی در عرصه بازیگری داشته اما هیچگاه موفق‌تر از مجری‌گری هایش در سینما و تلویزیون ظاهر نشده است.

حسنی با نیم رخ وارد عرصه مجری‌گری شد و بعدتر با کوله پشتی به شهرت رسید. نوع اجراها و بازی با چهره‌اش هنگام اجرا، توجه کارگردانان را به سوی خود جلب کرد که همین موجب شد تا او در ۵ فیلم سینمایی و ۱۰ مجموعه تلویزیونی ایفای نقش کند که بازی در شاعر زباله‌ها نخستین تجربه سینمایی او بود. حسنی از مجریان پرکاری است که تاکنون اجرای ۲۴ برنامه رادیویی و تلویزیونی را برعهده داشته است.

رضا رشیدپور اجرا و بازی با یک تیپ و چهره

رضا رشیدپور از مجریان نام آشنایی است که هنگام اجرا همیشه یک لبخندی بر چهره دارد. این لبخند آنقدر در چهره او ثابت شده که وقتی می‌خواهد جدی باشد، نمی‌تواند آن شادی را از چهره خود دور کند. هنر رشیدپور هنگام اجرا در این است که سعی می‌کند نوعی خودمانی بودن را با مخاطب رعایت کند. این سبک موجب می شود مخاطب هنگامی که به تماشای گفت وگوی این مجری با اشخاص مختلف می‌نشیند یک نوع رابطه و آشنایی بین مجری و میهمان احساس کن، رابطه‌ای که شخص میهمان ممکن است هنگام برنامه به آن دست نیابد.

رشیدپورهم به دلیل توانایی در اجرا مورد توجه کارگردانان قرار گرفته که همین مساله موجب شده تا در کنار مجری‌گری تجربه بازی در فیلم و سریال را داشته باشد. مجری بازیگری که با یک تیپ در همه نقش‌ها بازی می‌کند. رشید پور اجرای ۱۳ برنامه و بازی در۷ فیلم سینمایی و یک سریال را در کارنامه خود دارد.

هومن حاجی‌عبداللهی و ماندگاری در نقش رحمت الله امینی شالیکار هزارجریبی

هومن حاجی عبداللهی که همگی او را در نقش رحمت الله امینی شالیکار هزارجریبی در مجموعه سریال طنز پایتخت می شناسیم، پیش از ورود به عرصه بازیگری رفتن جلوی دوربین را با مجری‌گری تجربه کرده است.

حاجی عبداللهی که تجربه بازی در تئاتر، سینما، گویندگی، صداپیشگی، دوبله و تلویزیون را دارد کارخود را با مجری‌گری در تلویزیون آغاز و نخستین بازی‌اش را در سال ۸۴ در فیلم چند می‌گیری گریه کنی تجربه کرد.

بازی در ده فیلم سینمایی و ۱۰ سریال تلویزیونی، اجرای ۱۱ برنامه، صداپیشگی در ۷ فیلم و برنامه و دوبلوری فیلم سینمایی و انیمیشن را را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.

آزاده نامداری؛ تنها مجری بازیگر زن سرشناس

زنده یاد آزاده نامداری که اغلب به عنوان مجری شناخته می‌شد نیز تجربه بازیگری را هم در کارنامه خود داشته است و به اعتقاد برخی او تنها مجری بازیگر سینما و تلویزیون ایران بوده است.

نامداری با اجرای برنامه «تازه‌ها» در سیمای خانواده به شهرت رسیده بود تجربه بازی در فیلم سینمایی مالاریا ساخته پرویز شهبازی را داشت که ایفای نقش که خیلی به چشم آمده و در رسانه‌ها از حضور او در سینما استقبال شده بود. نامداری که سعی می‌کرد کار خود را بدون حاشیه دنبال کند اما به شدت گرفتار حواشی سینما و تلویزیون شد. ازدواج اول او با فرزاد حسنی سرآغاز افتادنش به حاشیه ها بود که این مساله در ادامه با ممنوع‌التصویری در تلویزیون و پایان زندگی‌اش همراه بود.

دیگر مجری بازیگران سینما و تلویزیون ایران

سیدجواد یحیوی،حسین رفیعی، محمد سلوکی، امیرحسین مدرس و شهرام شکیبا از دیگر مجریانی هستند که فرصت نقش آفرینی در سینما و تلویزیون را پیدا کرده‌اند که در این رابطه سهم امیر حسین مدرس نسبت به باقی مجریان بیشتر است. همچنین این مجری بازیگر سوای این دو پیشه گاهی کسوت خوانندگی هم برتن می‌کند و ترانه‌ می‌خواند.

بازیگر مجری ها

در آنسوی سکه ماجرا هم تعدادی از هنرپیشه‌ها و کارگردانان در هیات مجری‌ برنامه‌های تلویزیونی ظاهر می شوند که سهم آنها در تغییر جایگاه نسبت به مجری بازیگران بیشتر است. در این میان می‌توان به بازیگرانی چون ایرج طهماسب، محمد صالح علا،مهران مدیری، رامبد جوان، فلورا سام، پژمان بازغی، سام درخشانی، محمدرضا گلزار، اکبر عبدی، داریوش کاردان، کامران تفتی، مهران غفوریان، مجید صالحی، حمید گودرزی و ایرج نوذری اشاره کرد.

مکث

هنرپیشگی در اجرا

مجری‌گری از پیشه‌هایی است که توانایی‌های مختص به خود را دارد و هر اجرا کننده‌ای از سبک و سیاق مخصوص به خود برای جذب مخاطبان بهره می‌گیرد، اما در میان همه نام‌های ذکر شده زنده یاد منوچهر نوذری از فراموش نشدنی‌ترین مجری بازیگران سینما و تلویزیون ایران است. هنرمند توانایی که هنگام اجرا از استعداد بازیگری و هنر بداهه گویی خو بهره می برد. اغلب مخاطبان تلویزیون برنامه «مسابقه هفته» با اجرای این هنرمند فقید را به یاد دارند، برنامه پر بیننده‌ای که اغلب مخاطبان آن شیفته اجرا، لحن شوخی با قیافه جدی و طنزهای فی‌البداهه او بودند.

منبع: همشهری آنلاین

443691

سازمان آگهی های پرسون