به گزارش سایت خبری پرسون، هر دو شاخص روز سه شنبه پس از این که امارات متحده عربی، کویت، عراق و الجزایر در اظهاراتی مشابه گفته وزیر انرژی عربستان سعودی، اعلام کردند اوپک پلاس قصد افزایش تولید نفت را ندارد، حدود یک درصد افزایش داشتند. نشست بعدی اوپک پلاس برای بازبینی سیاست تولید، چهارم دسامبر برگزار میشود.
در این بین، چین که بزرگترین واردکننده نفت در جهان است، با موج جدید افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ دست و پنجه نرم میکند که نگرانیها نسبت به اقتصاد این کشور را تشدید کرده است. شانگهای که قطب مالی چین است، اواخر روز سه شنبه مقررات برای افرادی که وارد این شهر میشوند را تشدید کرد. پکن هم پارکها و موزهها را تعطیل کرده است.
ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد بازار شرکت OANDA در یادداشتی نوشت: نگرانیهایی که در خصوص وضعیت تقاضا برای سوخت در چین در پی افزایش آمار کرونا در این کشور وجود دارد، با تلاش عربستان سعودی برای محدود نگه داشتن عرضه در بازار تقابل پیدا کرده است.
تینا تِنگ، تحلیلگر شرکت سی ام سی مارکتس اظهار کرد: معاملهگران در آستانه انتشار جزئیات نشست سیاستگذاری نوامبر بانک مرکزی آمریکا، محتاط شدهاند. انتظار میرود بانک مرکزی آمریکا روند افزایش نرخ بهره را آهسته کند اما اظهاراتی که موافق تحکیم سیاست پولی باشد، باعث تقویت ارزش دلار شده و قیمت نفت را تحت فشار نزولی قرار می دهد.
عامل دیگری که از قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه پشتیبانی کرد، آماری بود که کاهش ذخایر نفت آمریکا را نشان داد. طبق گزارش موسسه امریکن پترولیوم، ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۱۸ نوامبر، حدود ۴.۸ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده است. تحلیلگران در نظرسنجی رویترز کاهش این ذخایر به میزان ۱.۱ میلیون بشکه را پیش بینی کرده بودند. ذخایر سوختهای دیگر شامل نفت کوره و سوخت جت حدود ۱.۱ میلیون بشکه افزایش داشت در حالی که تحلیلگران کاهش ذخایر به میزان ۶۰۰ هزار بشکه را پیش بینی کرده بودند.
بر اساس گزارش رویترز، ابهامات پیرامون واکنش روسیه به طرحهای گروه هفت برای اعمال سقف قیمت برای نفت این کشور، تا حدودی از قیمتها پشتیبانی کرده است. یک مقام ارشد وزارت خزانه داری گفت: سقف قیمت قرار است به زودی اعلام شود و احتمالا چند بار در سال تنظیم می شود.