به گزارش سایت خبری پرسون، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، محمد خزاعی در نشستی که صبح امروز، ۲۵ آبان با حضور سینماگران و مدیران موسسات سینمایی خراسان رضوی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان برگزار شد، با اشاره به مشکلات پیش روی هنرمندان شهرستانی برای تولید،تهیه و پخش آثارشان اظهار کرد: مهمترین دلیل انجام سفرهای استانی به مراکز استانها و شهرستانها و انجام برنامهریزیهای تحولی، آگاهی به مشکلات مبتلا به در خصوص منابع، امکانات، تجهیزات و مراحل ساخت فیلم در شهرستانها است که متاسفانه باعث مهاجرت هنرمندان فیلمساز به تهران شده است.
وی با اشاره به اینکه چراغ سینما نباید خاموش شود، افزود: در حال حاضر ۱۲ شهرستان استان خراسان رضوی یا سالن سینما ندارند و یا سالن های موجود آنها تعطیل هستند. با این حال استان خراسان رضوی به لحاظ تعداد مخاطب سینما رتبه دوم و به لحاظ زیرساخت رتبه سوم کشور را داراست.
رئیس سازمان سینمایی تصریح کرد: مهمترین هدف ما در دولت سیزدهم ایجاد زیرساختهای مناسب و فرصت دادن برای اکران فیلمهایی است که در نوبت پخش ماندهاند .
خزاعی با بیان اهمیت توزیع عادلانه منابع امکانات و اعتبارات بین تهران و شهرستان ها خاطرنشان کرد: در سال جاری ۷۰ درصد بودجه سینمای جوان و ۳۰ درصد بودجه مرکز گسترش سینمای تجربی به استانها اختصاص پیدا کرده است.
وی ادامه داد: خوشبختانه هنرمندان شهرستانها نیز با کسب افتخارات در جشنوارههای فیلم کوتاه و سینماحقیقت توانمندی خود را ثابت کردند. بر این اساس ایجاد امکان حضور هنرمندان شهرستانی در جشنوارههای مختلف و کسب تجربه یکی از مهمترین برنامههای سازمان سینمایی و سمعی و بصری کشور است.
رئیس سازمان سینمایی در خصوص برنامههای آتی این سازمان عنوان کرد: برگزاری آیین مهر سینمای ایران، اختصاص مبلغ ۱۸۰ میلیارد تومان برای تجهیز دفاتر سینمای جوان کل کشور، تدوین ساز و کار به رسمیت شناختن تهیهکنندگان استانی و امکان اکرانهای تولیدات بومی در استانها، راهاندازی ۲۰۰ سینما در کل کشور تا پایان سال جاری، تولید حداقل پنج یا ۶ فیلم سینمایی با موضوع فولکلور و مسائل بومی استانها از مهمترین برنامههای سازمان سینمایی است.