به گزارش سایت خبری پرسون، هجمهها و حملات و خشمشان از این است که رهبر جریان اصلاحات سکوت در برابر مرگ مهسا را جایز ندانست و از نخستین افرادی بود که به خانواده این دختر سنندجی تسلیت گفت. خاتمی تجربیات زیادی از این رفتارها دارد و بهخوبی توان تحلیل شرایط و رفتارها را دارد. 25 شهریور حساب رسمی توییتر سید محمد خاتمی، رئیس دولت اصلاحات نوشت: «باز هم فاجعهای ناگوار که درد آن تا مغز استخوان را میسوزاند! طبق اخبار، دختر خانمی با ادعای پوشش نامناسب بازداشت و در جریان بازداشت و انتقال دچار جراحات و عارضه قلبی و مغزی میشود! آیا این فاجعه و رویدادهای پرتکرار مشابه آن کافی نیست که برای رعایت انتظارات بحق مردم و حال بدی که در تنگناهای معیشتی دارند از این شیوه و رفتارهای خلاف قانون، منطق دست برداشته شود و با پدیدآورندگان این حوادث برخورد مناسب صورت گیرد؟!»
کیهان فرمانده حمله به خاتمی
پیام خاتمی برایشان ساده نبود، چراکه میدانستند سدی در برابر فریب افکار عمومی درباره چگونگی درگذشت مهسا است پس 28 شهریورحسین شریعتمداری در کیهان نوشت: «مدعیان اصلاحات نظیر محمد خاتمی، جهانگیری، عبدا... نوری، جبهه اصلاحات، حزب اتحاد ملت، حزب کارگزاران و یک مشت آدمها و گروههای دم دستی دیگر، نه فقط از فوت خانم مهسا امینی متأسف نیستند بلکه از این اتفاق ناگوار خشنود و خوشحال نیز هستند و این رخداد تاسفآور را فرصتی برای خالی کردن عقدههای فرو خورده خود از پیروزیهای چشمگیر اسلام و انقلاب و مخصوصاً حماسه بینظیر راهپیمایی اربعین تلقی میکنند. کارنامه این طیف به وضوح نشان میدهد که ابراز تاسف آنها از فوت خانم مهسا امینی نمیتواند با هویت برملا شده آنها همخوانی داشته باشد! و به ماجرای همان شخصی شبیه است که به استفاده از انواع مواد مخدر آلوده بود و در همان حال برای فریب دیگران ادعا میکرد که برای سلامت قلب حتی از نوشیدن چای پُر رنگ هم خودداری میکند! تعجب نکنید. بخوانید! مدعیان اصلاحات در جریان فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸، قتل مشکوک ندا آقا سلطان را نیز به نظام نسبت دادند و حال آنکه فیلم منتشر شده از آن ماجرا به وضوح نشان میداد که از دقایقی قبل از اصابت گلوله به خانم آقا سلطان، دوربین روی چهره او زوم شده بود! و حکایت از آن داشت که فیلمبردار از قبل منتظر وقوع حادثه بوده است!»
چرا مرگ مهسا را محکوم کردید؟
ماجرا به تلاشهای شریعتمداری در کیهان ختم نشد چنانکه روز گذشته نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان، با ابراز انزجار نسبت به رفتار منافقانه برخی مدعیان اصلاحطلبی نوشت: چگونه است که از حوادث مربوط به شهدای نیروی انتظامی که به دست هنجارشکنان و دینستیزان، مظلومانه به شهادت میرسند دلتان به درد نمیآید؟ آیتا... علیاکبر کلانتری خطاب به خاتمی نوشت: بنده هم از حادثه درگذشت خانم مهسا امینی اندوهگین و متاثر شدم و این مصیبت را به خانواده محترم او تسلیت میگویم. ولی از شما که پیش از روشن شدن حقیقت و قبل از مشخص گردیدن قاصر یا مقصر، در اقدامی عجولانه آن را «فاجعه ناگوار» دانستهاید که تا مغز استخوانتان را سوزانده است میپرسم: چرا در ماجرای محمدعلی نجفی که با صراحت تمام، همسرش را هدف پنج تیر قرار داد و او را برای همیشه از هستی ساقط نمود، نه تنها موضعی نگرفتید، بلکه دوستانتان، در پی توجیه کار او و جلب رضایت اولیای دم برآمدند؟! آنجا، زن حقوق و کرامت نداشت؟!شما و همفکرانتان (اعم از روزنامهنگار، وبلاگنویس، روشنفکر، سلبریتی، مدعی مرجعیت و...) یکصدا و همندا با کفتارهای رسانهای آمریکا، انگلیس، اسرائیل، عربستان، منافقین و... این حادثه را محکوم کردید و فریاد واویلا سر دادید، اما چگونه است که در حادثه جانکاه شهادت خانم شیلر رسولی که از قضا او هم از عزیزان کُرد بود، یک کلمه نگفتید و یک جمله ننوشتید؟! شما و همحزبیهایتان، از اینکه پیش از روشن شدن ماجرا، بیانیه محکومیت میدهید و خوراک چند ماهه دشمنان ایران و ایرانی را فراهم میآورید و برای مردم و نظام زحمت و هزینه درست میکنید، چه سودی عایدتان میشود؟
خاتمی مقصر است
برخی در این روزها تلاش دارند که اینگونه القا کنند گشت ارشاد را با نظر خاتمی راهاندازی شد اما تاریخ نشان میدهد راهاندازی گشت ارشاد در سال 84 است و بعضا گفته میشود که خاتمی مخالف راهاندازی گشتها بوده است. ماههای ابتدایی ریاست محمود احمدینژاد بر راس هرم اجرایی کشور، موعد تولد گشت ارشاد در پهنه عمومی کشور است که البته این رئیسجمهور پس از مدت کوتاهی در صف نخست فعالیت گشت ارشاد قرار گرفت. البته مهدی کلهر مشاور احمدینژاد در امور اطلاعرسانی و رسانهای گفته بود: گشتهای ارشاد را در زمان آقای خاتمی تصویب کردند و هدفشان ارشاد و راهنمایی بوده تا بتوانند با تفاهم به افرادی که برخلاف رفتار عمومی، اعمالی را انجام می دهند تذکر دهند تا این کار را دیگر انجام ندهند. ادعایی که هیچگاه تایید نشد.
آرمان ملی