به گزارش سایت خبری پرسون، شانگهای اعلام کرد که نیمی از شهر به وضعیت «صفر کووید» دست یافته است. قرنطینه در چین و نگرانی از افزایش شدید نرخ بهره آمریکا در سال جاری بر فلزات اساسی تاثیر گذاشته است و مس این هفته به کمترین میزان خود در نزدیک به پنج ماه گذشته رسید.
کارولین بین، اقتصاددان ارشد کالا در موسسه کپیتال اکونومیکس گفت که بی میلی پکن برای تزریق محرکهای اقتصادی برای تقویت تقاضا همچنان بر فلزات تاثیر خواهد گذاشت. شیوع کووید-۱۹ چین با ایجاد اختلال در حملونقل و کاهش تولید باتری، استفاده این کشور از کبالت، نیکل و لیتیوم را سرکوب میکند.
بین گفت: محدودیتها در چین، آخرین میخ بر تابوت تقاضا بوده و این نشان میدهد که تقاضا چقدر ضعیف بوده است.
به نقل از رویترز، تولید کاتد مس ماه آوریل چین به صورت ماهانه و سالانه کاهش یافت زیرا ماندگاری و شیوع کووید مانع از تولید فلز بیشتر در کارخانههای ذوب شد. تورم کارخانهای چین در ماه آوریل به پایینترین حد در یک سال گذشته کاهش یافت و به سیاستگذاران فرصت داد تا محرکهای بیشتری برای تقویت اقتصاد در حال رشد داشته باشند.
فروش کلی خودرو در چین در ماه آوریل تقریبا ۴۸ درصد نسبت به سال قبل کاهش یافت زیرا قرنطینههای مرتبط با بیماری همهگیر به کارخانهها و نمایشگاهها رسید اما فروش خودروهای الکتریکی افزایش یافت و برندهای چینی سهمی از رقبای جهانی گرفتند. دلار در بالاترین سطح دو دهه اخیر، فلزات و سایر داراییها را برای خریدارانی که ارزهای دیگر دارند گرانتر میکند.
آلومینیوم با ۱.۲ درصد افزایش به ۲۷۸۶ دلار در تن، روی با ۲.۲ درصد افزایش به ۳۶۷۶ دلار، سرب با ۰.۸ درصد افزایش به ۲۱۳۰ دلار، قلع با ۱.۲ درصد افزایش به ۳۵ هزار و ۹۵۵ دلار رسید، در حالی که نیکل با ۲ درصد کاهش به ۲۷ هزار و ۸۵۵ دلار رسید.
منبع: ایسنا