به گزارش سایت خبری پرسون، سیدوحید موسوی از استان لرستان، شهر خرمآباد یکی از شرکتکنندگان در مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» بود که توانست با قطعهای که خواند چهار رای سفید داوران این برنامه را به دست بیاورد، او میگوید آخرین پستش در صفحه اینستاگرامش بعد از آن اجرا حدود پنجونیم میلیون بازدید داشته و همچنین چیزی حدود ۱۵ میلیون نفر از صفحهاش بازدید کردهاند.
«عصر جدید» بهعنوان بستری برای استعدادیابی، از فصل اول تاکنون زمینهای را برای خوانندگان با گویشهای مختلف فراهم کرد. افرادی که بعد از اجرا دیده شدند و با شرایط سنی مختلف پیشنهادهای کاری متعددی دریافت کردند. پارسا خائف یکی از این نمونهها بود که با وجود سن کمی که داشت خوانندگی را از «عصر جدید» شروع و بهمرور پیشنهادهایی برای تیتراژخوانی دریافت کرد و تیتراژ مسابقه «میدون» با صدای او شنیده شد و روی آنتن رفت. این خواننده در ۱۳سالگی از استان اردبیل به این مسابقه آمد و درنهایت با ۵ میلیون و ۷۱۷ هزار رای، ستاره سوم سری اول «عصر جدید» شد. نمونه دیگری که میتوان به آن اشاره کرد، عرفان طهماسبی بود که بعد از اجرا در فصل دوم این مسابقه در «عصر جدید» بهعنوان مربی مشغول به کار شد. درنهایت و در فصل سوم سیدوحید موسوی، با گویش لری و از شهرستان خرمآباد روی استیج «عصر جدید» آمد و مورد استقبال عموم مردم قرار گرفت.
موسوی درباره نحوه حضورش در این برنامه گفت: «تصمیم اول را من نگرفتم و قصد شرکت در برنامه را نداشتم، یکی از دوستانم از من فیلم گرفت و برای «عصر جدید» ارسال کرد. بعد از آن آقای تهرانی با من تماس گرفتند و روزی را مشخص کردند تا برای راستیآزمایی به آنجا بروم. من مسابقه را دوست دارم و برنده شدن برایم مهم است. از طرف دیگر هم دیدم برنامه برای شبکه ملی است و من هم خوانندگی را دوست دارم و بهعنوان یک شهروند که سهمی از شبکه ملی دارم، تصمیم گرفتم در مسابقه شرکت کنم.»
او در ادامه درباره واکنشهایی که بعد از اجرا از جانب مردم دریافت کرده بود، گفت: «من کارم تاسیسات ساختمان است و در کنارش هم خوانندگی میکنم. بعد از اجرا در این برنامه نسبت به قبل بیشتر شناخته شدم و بهاصطلاح بولد شدم و تماسهای کاری با من گرفته شد که تاکنون به سرانجام خاصی نرسیده است.»
موسوی در پاسخ به این که آیا بعد از اجرایی که داشت، کسانی بودند که او را الگو قرار دهند و بخواهند در فصل بعد شرکت کنند یا خیر، گفت: «دوستانی بودند که به من گفتند ما دوست داریم مثل شما به این مسابقه برویم و از شهرستانهای مختلف با من تماس گرفتند و من هم تجربیاتی که کسب کرده بودم در اختیار آنها قرار دادم.»
او در ادامه در رابطه با این که از فصلهای قبل «عصر جدید» الگویی گرفته یا خیر، گفت: «اینکه بهطور مشخص از کسی الگو گرفته باشم، وجود نداشت اما ما همواره از اطراف خود تجربه کسب میکنیم. من کارهای استاد فرهاد مهراد و استاد بنان را دوست دارم و سعی میکنم اگر قرار باشد کسی را الگوی خود قرار دهم این عزیزان باشند.»
موسوی درباره تحولی که در فضای مجازی و بعد از اجرا در «عصر جدید» برایش رخ داد، گفت: «من بسیار مورد محبت هموطنانم قرار گرفتم و پیج شخصی من در اینستاگرام رشد چشمگیری داشت و تعداد دنبالکنندگانم بهشدت افزایش پیدا کرد. آخرین پست من تا امروز که فقط چند روز از اجرایم گذشته، حدود پنج و نیم میلیون نفر بازدید خورده است و چیزی حدود ۱۵ میلیون نفر از صفحه من بازدید کردهاند. این تعداد تحول چشمگیری برای من بوده و نتیجه دیده شدن در «عصر جدید» است.»
او در پایان درباره تاثیر این مسابقه و حضور استعدادهای مختلف در آن گفت: «من فکر میکنم یک برنامه «عصر جدید» برای ایران کم است و عده زیادی دوست دارند هنرشان را به نمایش بگذارند و بهتر است برنامههایی با دستهبندی جداگانه تولید شود. به نظرم اگر استعدادها تفکیک شود، مثلا یک برنامه برای ورزشکاران، یک برنامه برای خوانندگان و... شرایط رایدهی برای داوران بهتر میشود و دوستان شرکتکننده هم تخصصیتر محک میخورند.»
منبع: فرهیختگان