به گزارش سایت خبری پرسون، فرمانده و مسئول هماهنگی تیم اقتصادی دولت سیزدهم معاون اول است که رئیس جمهور بارها در جلسات مختلف، به ضرورت هماهنگی مجموعه تیم اقتصادی دولت با معاون اول برای برونرفت از مشکلات کنونی تاکید کرده است.
اینک و پس از گذشت پنج ماه از آغاز بکار دولت سیزدهم، روند تغییر استانداران دولت سیزدهم با شیب ملایمی انجام شده و در تغییرات صورت گرفته تنها محمد صادق معتمدیان استاندار پیشین خراسان رضوی در این دوره نیز به عنوان استاندار آذربایجان غربی از هیئت دولت رای اعتماد گرفته است.
علیرضا قاسمیفرزاد استاندار همدان متولد ۱۳۴۵ در شهر همدان و دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مطالعات منطقهای است. وی سوابق اجرایی متعدد از جمله فرمانداری شهرستان دماوند، مشاور رئیس سازمان و مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان، فرماندار شهرستان پاکدشت و مدیرکل امور توسعه منطقهای استانداری تهران را در کارنامه کاری دارد.
اسدالله عباسی استاندار گیلان
اسدالله عباسی استاندار گیلان متولد ۱۳۴۰ و دارای دکتری تخصصی (P.H.D) در رشته تعلیم و تربیت و برنامهریزی، کارشناسی ارشد فلسفه تعلیم و تربیت و کارشناسی علوم تربیتی است. وی پیش از این به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاون توسعه و مدیریت منابع این وزارتخانه، نماینده مجلس در دورههای هفتم، هشتم و دهم و عضو هیات رئیسه مجلس دهم و نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی فعالیت داشته است.
علیمحمد زنگانه استاندار گلستان متولد ۱۳۵۰ و دارای مدرک دکتری پزشکی و کارشناسی ارشد دوره عالی مدیریت بهداشت عمومی (mph) از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتری PHD مدیریت از دانشکده مدیریت و اطلاعرسانی تهران است. مشاور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، مشاور وزیر بهداشت، عضو ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و رئیس کارگروه مشارکتهای بین بخشی و پویشهای مردمی ستاد، قائممقام رئیس سازمان بهزیستی کشور و معاون پیشگیری از آسیبهای اجتماعی این سازمان و دبیر ستاد کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی قوه قضائیه از جمله سوابق اجرایی و مدیریتی وی است.
زینالعابدین رضویخرم استاندار آذربایجانشرقی دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت و کارشناسی مدیریت برنامهریزی است. وی از دوران دفاع مقدس تاکنون در یگانهای مختلف سپاه پاسداران سمتهای متعدد فرماندهی را به ویژه در آذربایجان غربی و شرقی برعهده داشته است.
یعقوب علی نظری استاندار خراسان رضوی
مهدی دوستی استاندار هرمزگان، متولد سال ۱۳۵۸ در شهر اهواز و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی سهند تبریز است. معاونت فنی و مهندسی و عضو هیات رئیسه هلدینگ تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص)، سه دوره مشاور نمایندگان مجلس در حوزه انرژی و مجری حدود ۲۰ پروژه محرومیتزدایی در خوزستان و هرمزگان، از جمله سوابق اجرایی و مدیریتی وی به شمار میرود.
سیدمحمدرضا هاشمی استاندار سمنان، پیش از این به عنوان معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد (از سال ۱۳۹۸ تاکنون)، سرپرست استانداری استان قم (در سال ۱۳۹۷) و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی این استان (در سال ۱۳۹۶)، مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری خراسان شمالی (در سال ۱۳۹۲) فعالیت داشته است. وی همچنین در سال ۱۳۹۰ به عنوان فرماندار نمونه استان خراسان شمالی، در سالهای ۹۳ و ۹۵ به عنوان فرماندار برتر استان سمنان و در سال ۱۳۹۸ به عنوان فرماندار برتر استان خراسان رضوی انتخاب شد.
مهران فاطمی استاندار یزد، دارای مدرک کارشناسی رشته آب و هواشناسی (مخاطرات آب و هوایی)، کارشناسی ارشد جغرافیای طبیعی (اقلیم شناسی) و کارشناسی مهندسی منابع طبیعی (مرتع و آبخیزداری) از دانشگاه یزد است.از سوابق مدیریتی و اجرایی ایشان میتوان به مشاور و مدیرکل حوزه استاندار یزد در دولتهای نهم و دهم، مدیر راه اندازی دفتر نخبگان استان یزد به عنوان نخستین دفتر استانی کشور، عضو هیأت مدیره بنیاد توسعه تعاون و کارآفرینی، رئیس شورای هماهنگی تشکلهای سراسری مردم نهاد استان یزد و عضو شورای برنامه ریزی و توسعه این استان اشاره کرد.
سید حامد عاملی استاندار اردبیل، متولد ۱۳۵۶ و دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران و نیز کارشناسی مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی اصفهان است. وی پیش از این در سِمَتهایی همچون مشاور استاندار و دبیر ستاد تشویق و حمایت از سرمایه گذاران استان اردبیل، معاون برنامه ریزی استانداری اردبیل و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان اردبیل و معاون برنامه ریزی و عضو موظف هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران فعالیت داشته است.
احمد محمدی زاده استاندار بوشهر، پیش از این به عنوان فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوشهر، معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی سپاه پاسداران و دستیار و مشاور عالی وزیر نفت در دولت دهم فعالیت داشته است.
سیدعلی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویر احمد نیز دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکتری در رشته حقوق خصوصی به ترتیب از دانشگاههای قم و تربیت مدرس و نیز کارشناسی ارشد در رشته مدیریت دولتی و کارشناسی حقوق قضایی به ترتیب از مرکز مدیریتی دولتی و دانشگاه قم است و پیش از این، معاون سازمان تعزیرات حکومتی کشور، معاون برنامه ریزی، اقتصادی و اداری و مالی استانداری قم، فرماندار شهرستان گچساران، عضو هیئت امنا و هیئت مدیره منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان و عضو هیئت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی استان قم بوده است.
محمدهادی ایمانیه استاندار فارس، متولد ۱۳۴۱ در شهر شیراز و فارق التحصیل پزشکی عمومی و تخصص کودکان از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همچنین فارق التحصیل فوق تخصص گوارش و کبد کودکان از دانشگاه علوم پزشکی تهران است. از جمله سوابق مدیریتی و اجرایی وی میتوان به ریاست بیمارستانهای شهید بهشتی و نمازی شیراز، ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مشاور وزیر در امور دانشگاهها و طب سنتی ایرانی اشاره کرد.
محسن افشارچی استاندار زنجان، متولد سال ۱۳۴۹ در شهر زنجان است. وی دارای مدرک دکتری در رشته مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی از دانشگاه کلگری کانادا، کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه علم و صنعت ایران و کارشناسی مهندسی کامپیوتر – سخت افزار از دانشگاه اصفهان است. ریاست دانشگاه زنجان (۱۳۸۹ تا ۱۳۹۳) و ریاست دانشکده مهندسی دانشگاه زنجان (۱۳۸۶ تا ۱۳۸۹) از جمله سوابق مدیریتی و اجرایی آقای افشارچی است.
فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی دارای مدرک دکتری مدیریت آینده پژوهی و کارشناسی ارشد معارف اسلامی و مدیریت صنعتی است. وی پیش از این به عنوان معاون راهبردی و مدیر منابع سازمان بازرسی کل کشور، بازرس کل امور نفت، نیرو و ارتباطات و معاون گروه بازرسی صنعت و معدن فعالیت داشته است.
سید محمد تقی شاهچراغی استاندار قم، متولد ۱۳۴۳ در سمنان و دارای مدرک تحصیلی و دانشجوی دکتری مدیریت است. وی در دوران دفاع مقدس مسئولیتهای مختلفی همچون آموزش و فرماندهی عملیاتها در استانهای مختلف کشور را برعهده داشته و به عنوان فرمانده نمونه کشوری در سطح نیروهای مسلح کشور برگزیده شده است.
سید محمود حسینی پور به عنوان استاندار مازندران، دارای مدرک فوق لیسانس حقوق عمومی و از جانبازان سرافراز دفاع مقدس بوده است. تدریس در دانشگاههای امام باقر (ع)، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و مرکز آموزش مدیران بخشی از فعالیتهای آموزشی استاندار جدید مازندران است. حضور حسینی پور در مسئولیتهای ملی و مهم از جمله شورای امنیت کشور، شورای فرهنگ عمومی کشور، شورای مدیران دادستانی کل کشور، شورای مدیران سازمان بازرسی کل کشور، شورای راهبردی سازمان بازرسی کل کشور، شورای هماهنگی سازمان بازرسی کل کشور و شورای هماهنگی دستگاههای نظارتی کشور از جمله سوابق وی است.
حسن بهرام نیا متولد ۱۳۴۳ و دارای مدرک تحصیلی دکتری تخصصی برنامه ریزی شهری، کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری و لیسانس مهندسی عمران است.از سوابق اجرایی و مدیریتی وی میتوان به نمایندگی مردم شهرستان نهاوند در دوره دهم مجلس شورای اسلامی، معاونت سیاسی امنیتی استان ایلام در دولت دهم و فرمانداری شهرستان تویسرکان از توابع استان همدان در دولت نهم اشاره کرد.
زارعی کوشا متولد ۱۳۵۷ در شهرستان قروه و کارشناس ارشد و دانشجوی دکترا در رشته فقه و مبانی حقوق و کارشناس حسابداری است. وی پیش از این مسئولیتهایی همچون مشاور و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرکل روابط عمومی و تبلیغات مجمع تشخیص مصلحت نظام، فرماندار و قائم مقام شهرداری کلانشهر قم، فرماندار شهرستان نهاوند، قائم مقام صدا و سیمای مرکز خوزستان و همدان و مدیر طرح و نظارت مرکز موسیقی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را برعهده داشته است.
جواد قناعت متولد سال ۱۳۴۴ و دارای مدرک دکتری شیمی آلی، کارشناسی ارشد شیمی تجزیه و کارشناسی شیمی محض است. وی از سال ۱۳۹۸ تاکنون به عنوان معاون امور توسعه مدیریت و منابع بنیاد مستضعفان فعالیت داشته و پیش از آن نیز دارای مسئولیتهایی همچون استاندار گلستان و معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران بوده است.
بهمن امیری مقدم استاندار کرمانشاه دبیر ستاد پشتیبانی جنگ در دوران دفاع مقدس، فرماندهی سپاه پاسداران کنگاور و رئیس ستاد سپاه پاسداران استان کرمانشاه، جانشین فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی، فرمانده انتظامی و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانهای گیلان و خراسان رضوی و عضویت در شورای فرهنگی استانهای کرمانشاه، گیلان و خراسان رضوی بوده است.