به گزارش سایت خبری پرسون، آیت الله جوادی آملی در این دیدار با بیان اینکه در بیان قرآن، اقتصاد عامل قیام و ایستادگی جامعه است، اگر اقتصاد خراب باشد و ستون فقرات جامعه مشکل داشته باشد، مجبور خواهد بود به دیگران باج بدهد گفت: فقر به معنای نداشتن و نداری نیست، اسلام به شخص ندار، فقیر نمیگوید! در فرهنگ اسلام، فقیر کسی است که ستون فقراتش شکسته است، چنین فردی به هیچ کس اعتماد نخواهد کرد.
وی با تاکید بر لزوم خودکفایی کشور در عرصههای مختلف افزود: ما هرگز در را به روی خود نمیبندیم، ما با کسی قهر نیستیم و با همه کشورها تعامل میکنیم آنها نیز باید مودب باشند و ادب را در مقابل ما رعایت کنند، اما ما پس از دست دادن با آنها، باید انگشتان خود را بشماریم، این معنای استقلال است.
آیت الله جوادی آملی خاطرنشان کرد: توسعه در کار و تولید باید مورد توجه جدی قرار گیرد، کشور این ظرفیت را دارد، باید تولیدکنندگان تشویق شوند و دولت هم آنها را هدایت و مراقبت کند.
آیت الله جوادی آملی با بیان اینکه خداوند مردم را «کریم» آفرید؛ گفت: روی این اصل کشور را کمیته امدادی اداره کردن برخلاف فرهنگ خلقت است، خداوند انسان را با کرامت خلق کرد و دستور داد کرامت انسان محفوظ باشد.
وی افزود: به دلیل همین تاکید اسلام بر حفظ کرامت انسان است که مزدوری در اسلام نهی نشده است، علما این نهی را حمل بر کراهت کردهاند، اما برخی از کراهت بالاتر نیز گفته اند، سفارش اسلام این است که شما باید کنار سفره خود بنشینید، پیامبر (ص) دست کارگری را بوسید که برای خود کار میکرد، نه اینکه فردی که برای دیگری کار میکند.
منبع: برنا