به گزارش سایت خبری پرسون، صبح امروز معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در جمع صمیمی با همکاران این معاونت به شنیدن دغدغهها، مشکلات و پیشنهادات آنها پرداختند.
در ابتدای این نشست، دکتر جهانگیر هدف از تشکیل این جلسه را دیدار با همکاران و در جریان دغدغهها و پیشنهادات قرار گرفتن عنوان کرد و افزود: من معتقدم که مهمترین سرمایه هر مجموعهای نیروی انسانی آن مجموعه است و اگر به این سرمایه توجه و بها داده نشود، کارهای بزرگ رخ نخواهد داد و احساس همدلی و همدردی شکل نخواهد گرفت.
وی ادامه داد: هر مدیری برای این که بتواند موفق باشد باید ابزار لازم را داشته باشد و مهمترین بخش ابزاری هر اداره، عرصه تصمیمسازی است و از آنجا که این معاونت دارای وظایف علمی و عملیاتی است باید فکورانه شرایطی را فراهم کند که محیطی عاری از خشونت توام با سلامت، آرامش و در شان جمهوری اسلامی ایران فراهم شود. باید از تمام ظرفیتها برای تصمیمسازی استفاده شود و کارشناسان هر اداره با توجه به اینکه تجربه کافی در رصد امور دارند، میتوانند با توان فکری و قلم خود اقدام کنند.
دکتر جهانگیر عنوان کرد که تصمیمسازی نیاز به حضور و کمک همه دوستان دارد و باید بدانیم که وقتی میخواهیم درباره موضوعی تصمیمسازی کنیم با دو فرایند فرصت و تهدید مواجهایم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با اشاره به وضعیت معیشتی مردم گفت: امروز شاهدیم که به دلیل تحریمهای ظالمانه و بعضا سوءمدیریتهای داخلی بسیاری از خانوادهها مورد تهدیدهای ارزشی قرار گرفتهاند و باید در تصمیمسازیها برای به دست آوردن ارزشها و فراهم کردن زمینهها سازوکاری را دنبال کنیم که سبب بالندگی جامعه شویم.
دکتر جهانگیر افزود: معاونت ما میتواند در این عرصه فعال باشد و با حضور در بخشهای مختلف و مشارکت در تصمیمسازیها در کاهش آلام، ایجاد رفاه، آرامش و آسایش مردم دخیل باشد.
وی با تاکید بر مدیریت زمان عنوان کرد: در موضوع تصمیمگیری و تصمیمسازی، مدیریت و توجه به زمان بسیار حائز اهمیت است و اگر در زمان مناسب با مسائل برخورد نکنیم و زمان از دست برود اقدام ما میتواند تاثیر خود را از دست دهد.
دکتر جهانگیر توجه به زمان در امر پیشگیری را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: ما باید در پیشگیری، زمان لازم را خریداری کنیم تا فرصتهای لازم و کافی فراهم شود تا بتوانیم درباره آسیبها قبل از اینکه عمیق شوند اقدام عاجل انجام دهیم. اگر مشکل و مسئلهای پیش آید و معاونت پیشگیری زمانی وارد عمل شود که همه مردم آن را درک کرده و به فکر چارهاندیشی افتاده باشند دیگر کار ما با بقیه تفاوتی ندارد و کارایی خود را از دست دادهایم.
وی به مساله آیندهنگری در امر پیشگیری اشاره کرد و گفت: آیندهنگری در پیشگیری نهفته است و هنر انسانها به این است که نسبت به آینده فکر و برنامهریزی داشته باشند. آیندهنگری در مجموعه پیشگیری باید بسیار برجسته باشد به نحوی که مشکلات جامعه را احصا و در حذف تهدیدها و تبدیل آنها به فرصت، قدمهای بزرگی بردارد و با بخشهای دیگر تعامل برقرار کنیم تا دیگر سازمانها و نهادها به امر پیشگیری و فعالیت این مجموعه دلگرم شوند. ما باید نقش پیشگیری را اثربخش و پررنگ نشان دهیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم درباره مزیت ارتقای امور اظهار کرد: ارتقای کار و امور دو مزیت دارد یکی خشنودی خداوند و دیگری بالندگی مجموعه و کاهش آسیبها و ایجاد امنیت فراگیر و همهجانبه است.
وی در پایان تاکید کرد این امر میسر نمیشود مگر با کمک و همیاری همه همکاران و نیروی انسانی هر مجموعه.
در ادامه نشست همکاران معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم به بیان مشکلات و ارائه پیشنهادات پرداختند و دکتر جهانگیر پس از شنیدن مطالب عنوان کرد که با تمام توان در پی حل مشکلات هستیم و از نظرات و پیشنهادات همکاران استقبال میکنیم.
منبع: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم