به گزارش سایت خبری پرسون، اردوان ارژنگ، سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان با اشاره به جزئیات فعالیت ستاد اجرایی از سرگیری بازگشایی کامل دانشگاهها در سازمان امور دانشجویان و وزارت علوم گفت: ستاد اجرایی بازگشایی دانشگاهها در سازمان امور دانشجویان از کمیتههای تخصصی در زمینه تغذیه، خوابگاه، مشاوره و روانشناسی، ورزش و تربیت بدنی تشکیل شده است.
وی هدف از تشکیل ستاد مذکور را احصاء مشکلات و چالشهای دانشگاهها در حوزه رفاهی و ارائه راه حل برای آنها عنوان کرد و ادامه داد: قرار است بزودی دانشگاهها به صورت حضوری بازگشایی شوند، از طرفی هم مدتی تعطیل بودهاند، بنابراین یک سری نیازهای جدید برای دانشگاهها ایجاد شده است.
سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان یادآور شد: به عنوان مثال در حوزه خوابگاهها، خوابگاههای استیجاری طی این دو سال تعطیل شده و برخی نیز تغییر کاربری دادهاند که این خود مشکلاتی ایجاد کرده است، از طرفی قیمت مواد غذایی افزایش یافته است که این چالشی است برای دانشگاهها، برخی از دانشجویان با مشکلات روحی و روانی از دست دادن عزیزانشان به دلیل کرونا مواجه هستند برخی هم بستگانشان هنوز درگیر کرونا هستند که اینها همه مشکل ایجاد میکند.
وی ادامه داد: دانشجویان سال دومی امسال در دانشگاه حاضر میشوند که اصلاً سال اول در دانشگاه نبودند حال میخواهند در دانشگاه حاضر شوند، همه مسائلی را ایجاد میکند، که ما در این ستاد قرار است این چالشها را احصاء کنیم و برای آن قسمتهایی که مربوط حوزه سازمان امور دانشجویان است راه حل ارائه دهیم تا دانشگاههایی که اجرا کننده هستند با کمترین مشکل مواجه شوند.
ارژنگ افزود: در حال حاضر ستاد «اجرایی از سرگیری بازگشایی کامل دانشگاه ها» یک جلسه با دبیران مناطق دهگانه تشکیل داده است، نامهای نوشته و از دانشگاهها درخواست کردهایم، چالشهای احتمالی و هزینههای جدید را برآورد کرده و در جدولی به سازمان امور دانشجویان ارائه دهند.
وی ادامه داد: به عنوان مثال یکی از نیازهای مالی جدید دانشگاهها، مواد ضد عفونی است که باید در حجم بالایی توسط دانشگاهها استفاده شود، که این هزینهها در بودجه جاری سال ۱۴۰۰ دانشگاهها پیش بینی نشده است، بنابراین از دانشگاهها درخواست کردهایم برآورد این هزینهها را ارسال کنند تا جمع بندی کنیم که چه مقدار از این هزینهها را میتوان از بودجه عمومی خود دانشگاهها و چه مقدار آن را میشود از منابع بیرونی و صندوق رفاه تأمین کرد.
ارژنگ به جلسه ستاد اجرایی «از سرگیری بازگشایی حضوری دانشگاه ها» در وزارت علوم هم اشاره کرد و گفت: جلسه اخیر این ستاد نیز درباره واکسیناسیون دانشگاهیان و اینکه باید آمار دانشجویان واکسینه شده از وزارت بهداشت دریافت شود بود.
ارژنگ ادامه داد: ما باید آمار واکسیناسیون غریب به یک رقم مطمئن از دانشگاهیان را به دست بیاوریم تا با یک اطمینان نسبی کار را شروع کنیم. قرار هم نیست کل کلاسها در همه مقاطع و خوابگاهها به یکباره به صورت حضوری شروع شود قرار است به صورت تدریجی این کار انجام شود تا اینکه که ظرف دو ماه آینده واکسیناسیون جامعه و دانشجویان نیز کاملتر شود تا دانشگاهها بتوانند به تدریج به صورت کامل حضوری فعالیت کنند.
منبع: مهر