به گزارش سایت خبری پرسون از چابهار، طاهره شهرکی ضمن اشاره به توجه ویژه منطقه آزاد چابهار به انجام رسالت خود در بحث مسئولیتهای اجتماعی اظهار داشت: در همین راستا ماموریت فراتر از مسئولیت، به شعار سازمان منطقه آزاد تبدیل شد و شناسایی نیازهای چابهار و جوامع پیرامونی آغاز و در جلسات متعددی بررسی شد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری این سازمان ادامه داد: از آنجا که رهبر معظم انقلاب، مقابله با کرونا را اولویت اصلی کشور اعلام کردند، منطقه آزاد چابهار به توصیه و تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه سواحل مکُران لبیک گفته و در چند مرحله بیش از ۶ میلیارد تومان در بخش بهداشت و درمان (کرونا) هزینه کرد که این کمکها بیشتر در حوزههای راهاندازی و تجهیز مرکز غربالگری، راهاندازی مرکز قرنطینه چابهار و کنارک ، راه اندازی گارگاههای تولید ماسک و گان، تهیه و توزیع مواد ضد عفونی کننده است.
وی افزود: با توجه به وجود بسیاری از معضلات موجود در حوزه پیرامونی منطقه آزاد و تاکید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد، ورود معاونت فرهنگی به رفع کمبودها و حل معضلات به طور جدی در دستور کار قرار گرفت.
شهرکی توجه به استعدادیابی در حوزههای مختلف ورزشی را هم یکی دیگر از برنامه ها در راستای تحقق مسئولیتهای اجتماعی برشمرد و عنوان کرد: محلهها و روستاهای زیادی در حوزه شهرستانهای چابهار، کُنارک و دشتیاری داشتیم که جوانان و نوجوانان علاقمند به فوتبال عموما در زمینهای خاکی، ناهموار و پُر از خار و خاشاک اقدام به بازی میکردند. در همین راستا احداث ۱۸ زمین چمن مصنوعی بههمراه پایه چراغهای روشنایی با اعتبار سه میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفت و امروز این طرح ارزشمند ۱۰۰درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
معاون سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: طرح احداث خانههای امید با هدف آموزش، توانمندسازی جامعه محلی و حمایت از خلاقیتهای اصیل و باارزش روستایی و اعتبار پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در قالب احداث ۲۷ خانه امید روستایی و پنج کتابخانه کانکسی در سال ۱۳۹۹ آغاز شد و هماینک ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با یادآوری این مهم که منطقه آزاد چابهار تنها سازمانی است که سند مسئولیت اجتماعی خود را تدوین و کتاب آن را به چاپ رسانده است تصریح کرد: در بحث گردشگری هم اقداماتی همچون اجرای طرح مجتمعهای خدماتی و بهداشتی روستاهای ساحلی، مرمت و احیای بناهای قدیمی، ایجاد گذر دائمی فروش صنایع دستی با هدف حمایت از صنعتگران بومی، توسعه بوم گردیها با اعتبار ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان طی پنج سال گذشته انجام شده است.
شهرکی عنوان کرد: طی این مدت همچنین بیش از ۳۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در بخش فرهنگی و حوزههایی همچون احداث خانه فرهنگ و هنر کمالان و استقرار خبرگزاری جمهوری اسلامی در این محل فرهنگی، ساخت ۲۰ مدرسه روستایی و شهری در شهرستانهای چابهار،کنارک و دشتیاری و احداث پروژه بزرگ مجتمع شبانه روزی شهید راه خدمت "حسین علیمرادی" در بخش پیرسهراب شهرستان چابهار و سه خوابگاه دانشآموزی «در مرحله عقد قرارداد» در مناطق همجوار در دست احداث است.
وی تاکید کرد: امیدواریم اقدامات انجام شده و طرحهای در دست اجرای سازمان منطقه ازاد چابهار که با هدف کمک به ارگانهای متولی که از بودجه مکفی برخوردار نیستند بتواند بخشی از محرومیتهای سواحل مکران را زدوده و نشاط و سرزندگی را در این دیار ارزشمند دوچندان کند.
شهرکی تصریح کرد: در همین راستا از همه افراد و نهادهایی که با ما در انجام این اقدامات مهم و ارزشمند مشارکت کردند قدردانی میکنیم.
منبع: ایرنا