به گزارش سایت خبری پرسون، در فصل گرم تابستان خوردن نوشیدنی های خنک و سرد لذت بیشتری نسبت به خوردن قهوه ی گرم دارد. از این رو ما تصمیم گرفیم طرز تهیه چند نوشیدنی خوشمزه را برای قهوه دوستان به اشتراک بگذاریم. اگر شما هم میخواهید از این نوشیدنی ها تهیه کنید تا انتهای مطلب ما را همراهی کنید.
فراپه
امروزه فراپه در منوهای بسیاری از کافهها دیده میشود. ریشه این نوشیدنی به کشور یونان برمیگردد. فراپه را میتوان با آب و شیر درست کرد؛ اما بهطور سنتی این نوشیدنی با آب درست میشود و استفاده از شیر برای تهیه آن رواج کمتری دارد.
زمان موردنیاز برای تهیه فراپه: ۵ دقیقه؛
تعداد سرو: برای ۱ نفر.
مواد لازم برای تهیه فراپه:
- ۲ قاشق چایخوری پودر قهوه فوری؛
- ۲ قاشق چایخوری شکر؛
- ۱ قاشق غذاخوری آب سرد؛
- ۱ فنجان آب سرد یا شیر سرد؛
- ۱ شیکر دستی یا شیشه دردار برای تکاندادن.
طرز تهیه فراپه
ابتدا شکر و پودر قهوه و یک قاشق غذاخوری آب را در داخل شیکر یا شیشه دردار بریزید و آنها را بهخوبی تکان بدهید تا بهطور کامل حل شوند و ترکیبی کفدار ایجاد شود. این کار ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه زمان میبرد.
ترکیب کفدار را در یک لیوان سرد بریزید و بر روی آن یک فنجان دیگر آب سرد بریزید و سرو بکنید. همچنین میتوانید بهجای یک فنجان آب سرد، یک فنجان شیر سرد بریزید؛ ولی این روش رواج کمتری دارد.
قهوه سرد با موهیتو نعناع Mint Mojito Iced Coffee
مواد لازم:
- ۲۵۰ سی سی قهوه دم شده
- ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا شیرین کننده های دیگر
- ۸ برگ نعنا سبز و تازه
- ۷۵ سی سی شیر کم چرب
- یخ به مقدار لازم
طرز تهیه:
شکر و نعنا را در ظرفی ریخته و با هاون یا ته قاشق آن را له کنید. قهوه را به روش فرانسه دم کنید و شکر و نعناع را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. شیر را اضافه کنید و اجازه دهید تا محتوای نوشیدنی کمی خنک شود. در انتها یخ ها را اضافه کنید و هم بزنید.
نکات مهم:
قهوه فرانسوی دم شده دارای لِرد نیست و نوشیدنی شفاف و بدون دانه های قهوه است.
هر چه نعنا را بیشتر له کنید عصاره بیشتری از آن در نوشیدنی داریم.
حتماً اجازه دهید نوشیدنی سرد شود و بعد تکه های یخ را اضافه کنید. در غیر این صورت یک نوشیدنی بی مزه دارید.
برای تزیین چند برگ نعنا روی آن قرار دهید.
موکا کولای سرد
شاید نوشابه گازدار دوست سلامتتان نباشند؛ اما مقاومت در برابر ترکیب خوشمزه قهوه و نوشابه گازدار کولا کار آسانی نیست! شما میتوانید به این نوشیدنی مقداری خامه هوادهیشده و هل نیز اضافه و سرو بکنید.
زمان موردنیاز برای تهیه موکا کولای سرد: ۵ دقیقه؛
تعداد سرو: برای ۱ نفر.
مواد لازم برای تهیه موکا کولای سرد:
- ۱ قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری؛
- ۱ قوطی نوشابه گازدار کولا؛
- یخ به مقدار لازم؛
- ۴۰ تا ۵۰ میلیلیتر شیر باریستا یا شیر پرچرب.
طرز تهیه موکا کولای سرد
ابتدا در یک لیوان بلند، یخ بریزید. قهوه فوری را در آن بریزید.
بهآرامی نوشابه کولا را در لیوان بریزید.
شیر باریستا را اضافه کنید و آنها را هم بزنید. قهوهتان آماده سرو است.
قهوه بستنی یا افوگاتو (Affogato)
مواد لازم:
- قهوه
- بستنی وانیلی
طرز تهیه:
ابتدا قهوه ترک را دم کنید. بستنی را به تکه های کوچک برش زده و در فنجان قرار دهید. قهوه را روی بستنی بریزید.
نکات مهم:
قهوه ترک را حتماً با آب سرد دم کنید و ابتدا پودر قهوه سپس آب را اضافه کنید تا کاملاً حل شود.
تکه کردن بستنی باعث می شود که داخل قهوه راحت تر حل شود و در نهایت قهوه خامه ای تر و خوشمزه تری داشته باشید.
سایز فنجان سرو باید بزرگتر از فنجان سرو قهوه ترک باشد. چون وقتی قهوه را روی بستنی می ریزید شروع به آب شدن می کند و کف زیادی به وجود می آید. البته با نزدیک شدن دمای قهوه و بستنی، آب شدن بستنی متوقف می شود و بستنی بر روی نوشیدنی شناور می شود.
بعد از ترکیب مواد، احتیاحی به هم زدن نیست چون بستنی به سطح فنجان می آید و فوم کرمی و خوشمزه ای تشکیل می دهد.
با توجه به ذائقه خود از قهوه اسپرسو هم می توانید استفاده کنید.
برای تنوع در اسپرسو تکه های شکلات یا انواع سیروپ اضافه کنید.
چای ارلگری داغ یا چای ماتچا هم گزینه های دیگری برای جایگزینی قهوه هستند.
می توانید افوگاتو را با بیسکویت های پسته ای یا گردویی سرو کنید.
قهوه دالگونا
قهوه دالگونا مانند کافه لته سردی است که بر روی آن لایه کفداری از قهوه وجود دارد. ترکیب شیر سرد و تلخی قهوه از قهوه دالگونا یک نوشیدنی عالی میسازد.
زمان موردنیاز برای تهیه قهوه دالگونا: ۱۵ دقیقه؛
تعداد سرو: برای ۱ نفر.
مواد لازم برای تهیه قهوه دالگونا:
- ۲ قاشق غذاخوری قهوه فوری؛
- ۲ قاشق غذاخوری شکر؛
- ۲ قاشق غذاخوری آب داغ؛
- نصف فنجان شیر.
طرز تهیه قهوه دالگونا
ابتدا در یک کاسه بزرگ قهوه، شکر و آب داغ را با نسبت برابر ترکیب کنید. بزرگبودن کاسه باعث میشود تا بر اثر همزدن، هوادهی بهتر انجام شده و کف بیشتری ایجاد بشود.
آنها را با یک همزن هم بزنید تا شکر و قهوه بهطور کامل در آب حل بشوند. سپس برای ایجاد کف آنها را به مدت ۲٫۵ دقیقه هم بزنید تا کف ایجاد بشود. اگر از همزن برقی استفاده میکنید، ابتدا با دور آهسته هم بزنید تا شکر و قهوه حل بشوند. پس از آن برای هوادهی مناسب ۱٫۵ دقیقه با دور سریع هم بزنید.
دوسوم فنجان را با شیر سرد و یخ پر بکنید.
سپس کف قهوه را بر روی شیر بریزید. بر روی آنها مقداری پودر کاکائو یا دارچین ریخته و سرو بکنید.