وزیر آموزش و پرورش با چه شاخص‌هایی ارزیابی می‌شود؟

حاجی بابایی با اشاره به برنامه‌های نامزد تصدی آموزش و پرورش ادامه داد: توان اجرای برنامه ارائه شده سوابق اجرایی و شواهد عملکردی را از مهم‌ترین شاخص‌های ارزیابی دانست.
تصویر وزیر آموزش و پرورش با چه شاخص‌هایی ارزیابی می‌شود؟

به گزارش سایت خبری پرسون، حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان گفت: فراکسیون فرهنگیان پژواک صدای فرهنگیان و 14.5 میلیون دانش‌آموز است که نظر نهایی را در خصوص وزیر پیشنهادی آموزش وپرورش اعلام می‌کند.

وی در پاسخ به این پرسش که نظر شما در خصوص وزیر پیشنهادی کابینه سیزدهم چیست؟ گفت: با توجه به عضویت 120 نفر نماینده فرهنگی در این فراکسیون و حساسیت همه نمایندگان، ضمن ارتباط گسترده با فرهنگیان و خانواده‌ها و تشکل‌های فرهنگی نظر نهایی را در این مورد اعلام می‌کنیم.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: برنامه‌های وزرای پیشنهادی از جمله دکتر باغ گلی در کمیسیون‌های مختلف، در هفته جاری مورد بحث وبررسی قرار گرفته است، اما به صورت ویژه و تخصصی هفته آینده دیدگاه‌ها، نظرات و برنامه‌های ایشان به همراه سایر مولفه‌های تاثیرگذار در فراکسیون فرهنگیان تحلیل و ارزیابی خواهد شد.

وی با تاکید بر این که فراکسیون فرهنگیان یکی از تخصصی‌ترین و مقتدرترین فراکسیون‌های مجلس است، گفت: نمایندگان مردم در این فراکسیون، در کنار بازخوردهایی که از موکلین خود و متخصصین این حوزه دریافت کرده‌اند، برنامه‌ها و دیدگاه‌های وزیر پیشنهادی را با در نظر گرفتن اسناد فرادستی به عنوان نقشه راه، تبیین چشم اندازهای تعلیم وتربیت کشور بر اساس وضعیت موجود، شناخت دقیق مسائل سیستم آموزش و پرورش و ارائه راهکارهای عملیاتی برای رفع مشکلات با در نظرگرفتن ظرفیت‌های دولت، توان به‌کارگیری فرهنگیان در تصمیم گیری و تصمیم سازی و سایر شاخص‌های توسعه آموزش و پرورش پویا و تاثیرگذار بررسی می‌کنند.

حاجی بابایی افزود: در کنار برنامه‌های کاندیداهای تصدی وزرات، توان اجرای برنامه‌های ارائه شده توسط هریک از وزرای پیشنهادی براساس سوابق اجرایی و شواهد عملکردی آنها در کمیسیون‌های تخصصی و صحن علنی مدنظر نمایندگان بوده است و این مولفه برای همه وزراء یکی از مهم ترین شاخص‌های ارزیابی توسط نمایندگان مردم محسوب می‌شود.

وی گفت: روند ارزیابی برنامه‌های وزرای پیشنهادی کابینه سیزدهم امروز در کمیسیون‌های تخصصی به پایان می رسد و هفته آینده از شنبه تا سه شنبه به صورت دو الی سه نوبت کاری در صحن علنی مجلس بررسی‌ها ادامه خواهد یافت.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس اظهار داشت، فراکسیون فرهنگیان نیز در کنار جلسات صحن علنی به صورت ویژه تشکیل جلسه می‌دهد و به صورت تخصصی اعلام نظر می‌کند.

وی تاکید کرد: نظر نهایی نمایندگان فرهنگی با اجماع بعد از این جلسات در خصوص وزیر پیشنهادی آموزش وپرورش اعلام خواهد شد.

حاجی بابایی به فرهنگیان و خانواده‌های دانش آموزان اطمینان داد: مجلس و به تبع آن فراکسیون فرهنگیان، برخاسته از اراده ملت بزرگ ایران است و اصلی ترین شاخص رای اعتماد به وزرای پیشنهادی پاسخگویی به مطالبات و مردمی بودن برنامه‌هاست.

وی افزود: در شرایط کنونی دولت سیزدهم را باید کمک کنیم تا بتواند با شناخت مسائل اصلی کشور و ارائه راهبردهای علمی و کارجهادی، زیرساخت‌های لازم برای افزایش اعتماد عمومی و نشاط اجتماعی را با جلب مشارکت مردم فراهم سازد.

منبع: تسنیم

332608

سازمان آگهی های پرسون