میوه ای برای زیباتر شدن جنین

زنان باردار "به" بخورند

اگر خواهان داشتن فرزند زیبا و خوش آب و رنگ هستید، از خوردن میوه به در زمان بارداری و حاملگی غافل نشوید. در گزارش پیش رو با خواص و مزایای خوردن میوه به در بارداری آشنا می کنیم.
تصویر زنان باردار "به" بخورند

به گزارش سایت خبری پرسون، به، از جمله میوه های باستانی است که بیشتر در آسیا و مدیترانه یافت می شود؛ البته از آنجا که در یونان و روم باستان بِه نماد عشق و باروریست، میتوان در این کشورها هم نشانه هایی از کشت آن یافت. اگر چه در دوران مدرن امروزی، این میوه کمی مورد کم توجهی قرار میگیرد، اما مانند میوه های پرمصرف و محبوب مانند سیب و گلابی، فواید بسیاری برای سلامتی جسمانی دارد و با این که دانشمندان نیز این ادعا را دارند، تحقیقات چندان جامعی در مورد مصرف بِه در دوران بارداری بیان نشده است. در ادامه با ما همراه باشید، تا مزایای مصرف این میوه پرخاصیت را در دوره بارداری بررسی کنیم

ارزش غذایی به

به عنوان یک مادر بهتر است بدانید میوه به، حاوی فیبر، انواع ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای بهبود روند رشد جنین و حفظ سلامت مادران باردار است. بر این اساس، می توان نتیجه گیری کرد مصرف این میوه در دوران بارداری می تواند تقریباً همه نیازهای بدن مادر و جنین او را فراهم کند. یک عدد میوه به (92 گرم) شامل مقادیر ذکر شده در زیر می باشد:

کالری: 52 کیلوکالری

چربی: 0 گرم

پروتئین: 3/0 گرم

کربوهیدرات: 14 گرم

فیبر: 75/1 گرم

ویتامین C: 15%

تیامین (ویتامین B1): 5/1٪

ویتامین B6: 2%

مس: 13٪

آهن: 6/3٪

پتاسیم: 4٪

منیزیم: 2٪

به چه مزایایی برای زنان باردار دارد ؟

پزشکان فواید مختلفی را برای مصرف این میوه در دوران بارداری ذکر کرده اند از جمله :

جلوگیری از کم خونی در مادر باردار

وجود آهن و مس در ترکیب این میوه که باعث بهبود فعالیت سیستم قلبی وعروقی مادر شده و از بروز کم خونی در او جلوگیری می کند .

کاهش واکنش های آلرژیک

مصرف این میوه در دوران بارداری خطر بروز واکنش های آلرژیک را کاهش می دهد .

کاهش تهوع در دوران بارداری

خوردن به پخته شده در دوران بارداری ، حالت تهوع مادر را کاهش می دهد .

کاهش مشکلات دندان در بارداری

وجود کلسیم در این میوه باعث کاهش یافتن مشکلات دندان و لثه در مادران باردار می شود .

تقویت سیستم قلب و عروق

مصرف این میوه توسط خانم های باردار سبب تقویت سیستم قلبی و عروقی و معده کودک می شود .

باهوش شدن جنین

جلوگیری از سقط جنین

خوش بو شدن فرزند

آرامش مادر باردار

کاهش فشار خون مادر باردار

سیستم عصبی جنین

کاهش درد های درونی

خوردن به و زیبا شدن کودک

مصرف میوه به در بارداری باعث زیبا شدن جنین و فرزند می شود پس اگر فرزند زیبا رو می خواهید در طول دوران بارداری مصرف میوه به را فراموش نکنید.بنا بر فرمایشات پیامبر اکرم (ص) و امام زمان ( عج ) مصرف به در دوران بارداری باعث زیبایی ، سلامتی وشفافیت و روشنی پوست کودکشان می شود.

خواص دیگر میوه به

طبع این میوه “معتدل و تر” است و بسته به مناطق رویش آن می تواند “سرد و تر” باشد.

تحریک کننده اشتهاست زیرا ادرارآور بوده و به هضم غذا و افزایش اشتها کمک می کند.

میوه به دارای آنتی اکسیدان فراوانی است و ضد سرطان می باشد.

میوه به خاصیت ضد ویروسی دارد.

برای مصرف این میوه در دوران بارداری چه نکاتی را باید در نظر گرفت ؟

علی رغم این که این میوه سرشار از مواد معدنی و ویتامین های مختلف است و فواید بسیاری برای زنان باردار دارد اما باید دقت کرد که مصرف این میوه در برخی موارد ممکن است آسیب های خاصی به دنبال داشته باشد .مصرف این میوه برای خانم های بارداری که از مشکلات زیر رنج می برند توصیه نمی شود :

کسانی که از اختلالات عملکرد روده مانند یبوست رنج می برند.

خانم هایی که مبتلا به بیماری های دستگاه تنفسی فوقانی مانند لارنژیت و فارنژیت هستند.

همچنین لازم به ذکر است که مصرف بیش از حد این میوه در زنان باردار، ممکن است باعث بروز مسمومیت در آن ها شود و بنابراین لازم است در مصرف این میوه تعادل را رعایت کرد و در صورت ممکن از گیاهان دمنوشی آن بهره برد.

نحوه صحیح مصرف به در بارداری

در بارداری بهتر است میوه به را به صورت خام مصرف نکنید و توصیه می شود این میوه را به صورت پخته و کمپوت مصرف کنید زیرا مصرف خام میوه عوارض زیر را برای خانم باردار به دنبال دارد :

ممکن است سبب انسداد رگ های خونی شده و سلامت مادر را به خطر اندازد.

مادران باردار دارای مزاج گرم بهتر است از خوردن به خام اجتناب نمایند.

هضم به خام برای معده دشوار است و مادر باردار را دچار مشکلات گوارشی می سازد.

329753

سازمان آگهی های پرسون