آشپزخانه پرسون؛

آب‌دوغ‌خیار

در آموزش طرز تهیه یک آب دوغ خیار متفاوت با خامه، شیر و تربچه با ما همراه باشید تا با تهیه آن در منزل، یک طعم متفاوت از این غذای ساده و خوشمزه را بچشید.
تصویر آب‌دوغ‌خیار

به گزارش سایت خبری پرسون، در آموزش طرز تهیه یک آب دوغ خیار متفاوت با خامه، شیر و تربچه با ما همراه باشید تا با تهیه آن در منزل، یک طعم متفاوت از این غذای ساده و خوشمزه را بچشید.

مواد لازم برای چهار نفر

شیر: یک پیمانه

خامه: نصف پیمانه

تربچه: ۴ تا ۵ عدد

گردو: ۱۰ تا ۱۲ عدد

سبزی خشک معطر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری (نعنا، جعفری، ترخون، مرزه و ریحان)

خیار: ۴ تا ۵ عدد

پیازچه: ۲ عدد

نمک و فلفل سیاه: به مقدارلازم

کشمش پلویی: یک پیمانه

ماست: ۴ پیمانه

دوغ ترش: یک لیتر

نان خشک: برای سرو

یخ: برای سرو

طرز تهیه

ماست را در یک کاسه بریزید و آن را خوب هم بزنید تا بافت یکدستی به خود بگیرد. سپس خیار خرد شده را به آن بیفزایید و هم بزنید.

شیر، خامه، دوغ، کشمش، گردوی خرد شده، تربچه خرد شده، سیزی خشک معطر، نمک و فلفل سیاه را در کاسه بریزید و با ماست و خیار، خوب هم بزنید.

آب دوغ خیار را یک ساعت در دمای اتاق کنار بگذارید تا جا بیفتد و ترش‌تر شود.

پیازچه خرد شده، نان خشک و چند تکه یخ در کاسه بریزید. آب دوغ خیار را پس از ۱۰ دقیقه سرو کنید.

326356

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون