آشپزخانه پرسون؛

طرز تهیه ترشی گشنیز

در این گزارش طرز تهیه ترشی گشنیز خوشمزه و خاص را آموزش می دهیم.
تصویر طرز تهیه ترشی گشنیز

به گزارش سایت خبری پرسون، در گزارش زیر طرز تهیه ترشی گشنیز را به شما آموزش می‌دهیم.

یکی دیگر از ترشی‌های محبوب ترشی گشنیز است. ترشی گشنیز به خاطر لطیف وخوش عطر بودن این گیاه بسیار طرفدار دارد. ترکیب این گیاه با دیگر سبزیجات در ترشی طعم فوق العاده‌ای به ترشی می‌دهد.

مواد لازم برای تهیه ترشی گشنیز
برای ۲.۸-۲.۷ کیلو گرم
گشنیز ۱ کیلو گرم (با ساقه خرد شده ۶۰۰ گرم)
هویج، خردشده ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
گل کلم، خرد شده ۳ پیمانه (۳۰۰ گرم)
سیر، پوست کنده ۱۰ حبه
فلفل دلمه‌ای قرمز، خلالی خرد شده ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)
فلفل تند کوچک ۲-۳ عدد
سرکه ۵۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه)
آب ۱ لیتر (۴ پیمانه)
نمک ۴ و ۱/۲ قاشق سوپخوری

مراحل تهیه ترشی گشنیز

گشنیز، هویج، گل کلم، سیر، فلفل دلمه‌ای، فلفل تند را با هم مخلوط کنید وداخل شیشه بریزید.

سرکه، آب و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید تا نمک حل شود.

محلول سرکه و آب را روی سبزیجات بریزید، درب شیشه را ببندید و در جای خنک، دور از تابش آفتاب قرار دهید.

بعد از ۱۵ روز ترشی آماده است.

پیشنهاد سر آشپز

در صورت دلخواه ۱/۲ قاشق مربا خوری پودر تخم گشنیز به ترشی اضافه کنید.

301612

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون