استفاده از ظرفیت‌های مردمی در عرصه مدیریت شهری

عضو هیئت رئیسه فراکسیون مدیریت شهری مجلس گفت: شهردار آینده تهران باید بتواند از ظرفیت‌های مردمی برای مدیریت شهری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی استفاده کند.

تصویر استفاده از ظرفیت‌های مردمی در عرصه مدیریت شهری

به گزارش سایت خبری پرسون، جعفر قادری، بر تعامل مسئولان شهری با شهروندان تاکید کرد و افزود: اینکه تهران پایتخت کشور است، علاوه‌ بر اینکه شهری اقتصادی و اداری کشور است یکی از پایگاه‌های مهم فرهنگی کشور نیز به شمار می‌رود بنابراین فردی که به عنوان شهردار تهران انتخاب می‌شود باید در ابعاد و حوزه‌های مختلف رویکرد و برنامه‌های مناسبی داشته باشد و تمام تلاشش را در راستایی قرار دهد که یک همکاری و ارتباط خوبی را میان شهروندان و مسئولان شهری برقرار کند.

وی با تاکید بر اینکه تهران نیازمند شهرداری با رویکرد مدیریت نرم افزاری است، افزود: شهردار آینده تهران باید بتواند از ظریفت‌های مردمی برای مدیریت شهری در حوزه‌ها فرهنگی و اجتماعی استفاده کند.

قادری با اشاره به ضرورت داشتن نگرش مردم محوری در اداره شهر تهران ادامه داد: درست است که ما باید برای مدیریت شهری برخی از قوانین را اصلاح کنیم اما اگر شهردار، دید و نگرش مثبتی به مشارکت مردمی در امور شهری داشته باشد می‌تواند از ظرفیت مردمی شهرش استفاده کند و همکاری و همدلی بالایی را میان جامعه و مسئولان به وجود بیاورد، در آن شرایط زمینه برای توسعه و رشد در زمینه‌های مختلف فراهم خواهد شد.

این نماینده مجلس اظهار کرد: من معتقدم اگر خواست و مطالبه مردمی در شهر وجود داشته باشد و این مطالبه از سوی مسئولان دنبال شود، قانون‌گذاران به سمت و سویی می‌روند که برخی قوانین را اصلاح کنند و در آن شرایط فضا و بستری فراهم می‌شود که ما در جهت صحیح مدیریت شهری حرکت کنیم.

وی افزود: نگاه مردمی، فرهنگی، اجتماعی و انسجام‌بخشی شهردار می‌تواند کمک کند که قبل از اصلاح برخی از قوانین از ظرفیت‌های شهر استفاده کنیم و شاهد نتایج مثبتی باشیم.

باید به سمت مسائل نرم‌افزاری حرکت کرد

‌قادری با تاکید بر اینکه تغییر رویکرد مدیریتی در عرصه مدیریت شهری به ویژه تهران ضروری است، گفت: در گذشته کارهایی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی انجام شده است، برنامه‌هایی هم برای تعامل بیشتر با مردم و استفاده از ظرفیت‌های شهر اجرایی شد اما به نظر می‌رسد شهرداران در گذشته بیشتر نگاه کالبدی و سخت‌افزاری داشته‌اند و کمتر در سمت مسائل و موضوعات نرم‌افزاری حرکت کرده‌اند.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه انتخاب شهرداری که رویکرد نرم افزاری داشته باشد ضرورتی غیر قابل اغماض برای پیشرفت و پویایی شهر تهران است، خاطرنشان کرد: من معتقدم باید فضا و بستری فراهم شود که شهرداری منابع خود را در جهت همراه و هماهنگ کردن مردم با نگاه خود استفاده کند. بهبود برنامه‌ها عمرانی خوب است اما به تنهایی کافی نیست و باید در کنار کار سخت‌افزاری به کارهای نرم‌افزاری هم توجه ویژه‌ای شود، در غیر این صورت شهرداری نمی‌تواند در مسیر راه خود موفق باشد و از ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کند.

منبع: مهر

321893

سازمان آگهی های پرسون