به گزارش سایت خبری پرسون، خوردن گیلاس روند خواب را عادی میکند، قدرت بینایی را بهبود میبخشد، هضم و عملکرد مغز را بهبود میبخشد و به مقابله با گرفتگی عضلات و درد کمک میکند.
این موارد بسته به نژاد، اندازه و رنگ، نوع گیلاس ممکن است متفاوت باشد. اما تمامی گیلاسها از صورتی تا قرمز محتوای مواد مغذی تقریباً یکسان است. گیلاس شامل ویتامینهای E ،C ،B3 ،B4 ،B5 و همچنین مواد معدنی آهن، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و فسفر است.
ایرینا مالتسوا، متخصص تغذیه در روسیه در مقالهای مینویسد: هر نوع توت با رنگ تیره به عنوان مثال گیلاس، حاوی مواد مغذی گیاهی مفید، پلیفنول است که اگر در حد متوسط مصرف شود، بدن را از اثرات مخرب رادیکالهای آزاد و در نتیجه از پیری محافظت میکند.
علاوه بر این، گیلاس همچنین حاوی مقدار زیادی آنتوسیانین است که یک آنتیاکسیدان قوی است. این مواد با جلوگیری از رشد بافتهای تومور در بدن، عملکرد پیشگیرانه از ایجاد تومور در بدن را ایجاد میکند.
آنتیسیانین موجود در گیلاس شامل ترکیباتی است که در برابر عوامل و ریسک فاکتورهای سرطان پوست مثل رادیکالهای آزاد مخرب مقابله میکند.