جانشین فرمانده سپاه گیلان در اقشار بسیج؛

راه‌اندازی کلینیک عارضه‌یابی شرکت‌های صنعتی، اقدامی مؤثر برای احیای صنایع راکد

جانشین فرمانده سپاه گیلان در اقشار بسیج گفت: در بخش صنایع بسیج با همکاری سازمان صمت و با راه‌اندازی کلینیک عارضه‌یابی صنایع و شرکت‌های صنعتی به‌دنبال عارضه‌یابی صنایع و راه‌اندازی مجدد صنایع راکد و نیمه راکد است و برای رفع موانع از طریق دستگاه‌های تأثیرگذار اقدام می‌کند.
تصویر راه‌اندازی کلینیک عارضه‌یابی شرکت‌های صنعتی، اقدامی مؤثر برای احیای صنایع راکد

به گزارش سایت خبری پرسون از گیلان، سرهنگ پاسدار حسن حبیبی، با بیان اینکه برابر قانون اساسی و اساسنامه سپاه پاسداران، پاسداری از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن شاکله رسالتی این نهاد انقلابی را تشکیل می‌دهد اظهار داشت: تحقق این امر مستلزم شناخت و فهم عمیق از معارف انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن است.

جانشین فرمانده سپاه گیلان در اقشار بسیج پیش روندگی و پیش برندگی سپاه و بسیج را نیازمند تعمیق معارف و مبانی نظری انقلاب اسلامی، دستاوردشناسی، تجربه‌نگاری و تجربه‌شناسی انقلاب در گام دوم انقلاب دانست و گفت: کسانی می‌توانند در این حرکت در مسیر استمرار انقلاب اسلامی محکم بایستند که شناخت عمیقی از مبانی نظری انقلاب داشته باشند.

حبیبی با تأکید بر اینکه بسیج از مردم و برای مردم است افزود: بسیج در هر عرصه‌ای که انقلاب و نظام تهدید شود و نیازمند کمک و همکاری باشد حضور پیدا می‌کند همچنین طبق قانون اساسی، نیروهای مسلح در زمان صلح می‌توانند به کمک دولت بیایند و برای سازندگی و فعالیت‌های که دولت نیاز دارد مشغول شوند.

وی با اشاره به اینکه بسیج و سپاه تنها نهاد نظامی دنیا هستند که ماموریتشان به عرصه‌های سخت‌افزاری و نظامی محدود نمی‌شود عنوان داشت: در هر عرصه‌ای که کشور نیاز داشته یا نظام مورد تهدید بدخواهان قرار داشته باشد، سپاه پاسداران موظف است تا خود را برای مقابله آماده کند.

حبیبی با بیان اینکه این ظرفیت بزرگی است که امام راحل با تشکیل بسیج مستضعفین برای آینده انقلاب اسلامی خلق کرده است گفت: امروز اقشار بسیج و متخصصین ظرفیتی را برای کشور فراهم آوردند و هدف اصلی اقشار و متخصصین، بهره‌مندی از ظرفیت‌های تخصصی نخبگان و متخصصین در دستگاه اجرایی با نگاه کمک به کارآمدسازی دستگاه‌ها است.

وی عنوان کرد: به‌عنوان مثال جامعه پزشکی آمادگی دارد فعالیت‌های درمانی و اجرایی خود را در اختیار دولت قرار دهد و ما ظرفیت به‌کارگیری هزاران نفر از پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص را در قالب تیم‌های جهادی ویزیت رایگان برای خدمت‌رسانی در مناطق کم برخوردار و محروم داریم.

جانشین فرمانده سپاه گیلان در اقشار بسیج تصریح کرد: همچنین در بخش کشاورزی نیز مهندسان به روستاها می‌روند و در قالب طرح «همگام با کشاورز» به‌عنوان تسهیل‌گر و مربی، بدون دریافت هزینه به کشاورزان و دامداران آموزش می‌دهند و سبب رفع موانع تولید و افزایش سطح برداشت محصولات می‌شوند.

حبیبی افزود: در بخش صنایع بسیج با همکاری سازمان صمت و بهره‌مندی از مهندسان و اساتید دانشگاهی با راه‌اندازی کلینیک عارضه‌یابی صنایع و شرکت‌های صنعتی به‌دنبال عارضه‌یابی صنایع و راه‌اندازی مجدد صنایع راکد و نیمه راکد است و برای رفع موانع از طریق دستگاه‌های تأثیرگذار اقدام می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه سازندگی، محرومیت‌زدایی و خدمت‌رسانی به مردم حتماً با هماهنگی مدیران دستگاه اجرایی بوده و موازی‌کاری نیست گفت: به‌عنوان مثال اگر دولت قصد احداث پلی در یک روستا را داشته باشد بسیج پای‌کار می‌آید و تنها با تأمین مصالح از سوی دولت، با به‌کارگیری نیروهای مهندس، معمار و بنا در مدت کوتاه و با کمترین هزینه پروژه‌های عام‌المنفعه را اجرا می‌کند.

جانشین فرمانده سپاه گیلان در اقشار بسیج ابراز داشت: همچنین هر کجا که دولت قصد انجام اقدامی علمی، پژوهشی یا تخصصی در حوزه دانش‌های نوین را دارد اساتید بسیجی آمادگی دارند تا با نسخه‌های به‌روز و مورد اطمینان که دولت نیاز دارد و بر اساس اسناد بالادستی و چشم‌اندازی که وجود دارد دولت را کمک کنند.

حبیبی با بیان اینکه بسیج با این کار دولت را تقویت می‌کند و اگر کسی این اقدامات را موازی‌کاری تلقی کند در حق بسیج ظلم کرده است افزود: این اقدامات تقویت و کارآمدی دستگاه‌ها است و لذا مردم هم دیده‌اند که بسیج در مناطق محروم از نظر کمیت، کیفیت و همچنین سرعت، کار مطلوبی را انجام می‌دهد.

منبع: تسنیم

310660

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون