آشپزخانه پرسون؛

کیک مرغ

کیک مرغ یک پیش‌غذای خوشمزه و مغذی است و بسیار آسان و سریع تهیه می‌شود و می‌تواند سفره‌ی شما را رنگین‌تر کند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک مرغ را به شما آموزش دهیم.
تصویر کیک مرغ

به گزارش سایت خبری پرسون، کیک مرغ یک پیش‌غذای خوشمزه و مغذی است و بسیار آسان و سریع تهیه می‌شود و می‌تواند سفره‌ شما را رنگین‌تر کند.

پیشنهاد می‌کنیم این غذای خوشمزه را امتحان کنید. مطمئن باشید یکی از طرفداران این پیش‌غذا خواهید شد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک مرغ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای ۸ نفر

۱ عدد سینه مرغ

۱۵۰ گرم ژامبون مرغ

۲۵۰ گرم پیازچه

۱۵۰ گرم گردو خرد شده

نان تست به مقدار لازم

ماست یک سوم سس مایونز مصرفی

سس مایونز به مقدار لازم

۵۰ گرم خامه

طرز تهیه

برای پخت کیک مرغ ابتدا سینه مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی آب لیمو بپزید و آنرا ریشه ریشه کنید. پیازچه‌ها را شسته و ریز به صورت حلقه حلقه خرد کنید، حالا سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط کنید، بهتر است که این سس در چند مرحله و به اندازه کم درست کنید، چون میزان مصرفی سس بستگی به مواد شما دارد که چقدر سس جذب کند. گردو را ریز خرد کنید، ژامبون مرغ را هم ریز خرد کنید. حالا همه مواد خرد شده را باهم داخل آسیاب بریزید، و آسیاب کرده و خوب مخلوط کنید. سس را به نسبت یک به سه ماست و سس به مواد اضافه کنید تا مایه کیک مرغ به صورت نرم در بیاید.
نان‌های تست را یک ردیف منظم کف ظرف بچینید، حالا از مواد کیک مرغ که آماده کرده اید یک لایه دو سانتی روی نان‌ها بمالید، وقتی تمام سطح نان تست‌ها را با مایه کیک مرغ پوشاندید حالا یک لایه دیگر نان روی آن به همان ترتیب قرار بدهید، و باز هم روی آن را با مواد بپوشانید، دوباره روی مواد را با نان بپوشانید.

بهتر است که کیک مرغ همین دو طبقه باشد، روی لایه آخر و دیواره اطراف را با سس مایونز بپوشانید، برای رنگی کردن لایه روی کیک می‌توانید از آب هویج، آب لبو، سس گوجه فرنگی استفاده کنید.

حالا دیواره‌های اطراف کیک را با کاهوی ریز خرد شده یا نان تست و چوب‌شور تزئین کنید، روی کیک را هم با سلیقه خودتان با پودر گردو یا پیازچه و یا هر مواد دیگری که عطر و طعم کیک را تغییر ندهد می‌توانید تزئین کنید.

کیک مرغ را برای مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

309930

سازمان آگهی های پرسون