رییس کمیته پیشگیری از غرق‌شدگی هیات نجات غریق و غواصی استان زنجان خبر داد:

ایمن‌سازی استخرهای ذخیره آب کشاورزی برای جلوگیری از غرق‌شدگی

رییس کمیته پیشگیری از غرق‌شدگی هیات نجات غریق و غواصی استان زنجان، از لزوم ایمن‌سازی استخرهای دخیره آب مزارع و باغات توسط کشاورزان و باغداران برای جلوگیری از وقوع حوادث غرق شدگی خبر داد.

تصویر ایمن‌سازی استخرهای ذخیره آب کشاورزی برای جلوگیری از غرق‌شدگی

به گزارش سایت خبری پرسون از زنجان، معصومه صالحی، افزود: هرچند استخرهای کشاورزی در مزارع و باغات فقط به منظور ذخیره‌سازی و استفاده از آب ایجاد می شود اما متاسفانه با گرم شدن هوا به ویژه در فصل تابستان برخی افراد که اغلب نیز نوجوان و جوان هستند به قصد آب تنی و تفریح، وارد این آب می‌شوند که در برخی مواقع حوادث ناخوشایند و جبران ناپذیر اتفاق می‌افتد که جز ندامت و پشیمانی، حاصلی ندارد.

وی با بیان اینکه بیشتر استخرهای ذخیره آب کشاورزی در مراتع و باغ‌ها، ایمن سازی نشده‌اند و هر از گاهی حادثه‌آفرین می‌شوند بر ضرورت فنس‌کشی، نصب تابلوهای هشدار دهنده، نردبان‌های شناور، تعبیه تیوپ، طناب، حلقه‌های طویل و چوب های بلند در محل استخرهای کشاورزی به منظور نجات جان افراد در حال غرق‌شدگی، تاکید کرد و اظهار داشت: متاسفانه در برخی مواقع نیز جانورانی که در حال نوشیدن آب به سمت این مکان‌ها می‌آیند ناخواسته به درون آب افتاده و تلف می‌شوند که اگر حصار داشته باشد چنین حوادثی نیز اتفاق نمی‌افتد.

صالحی افزود: خانواده‌هایی که به قصد کار یا تفریح به مراتع، باغات، سدها، آبگیرها و رودخانه ها می‌روند باید مواظب کودکان، نوجوانان و جوان خود باشند و آنها را به حال خود رها نسازند چراکه کوچکترین بی توجهی و غفلت، می‌تواند عواقب و پیامدهای تلخ و ناگواری را برای عزیزانشان داشته باشد که جز عمری حسرت و اندوه نصیب خانواده نشود.

رییس کمیته پیشگیری از غرق شدگی هیات نجات غریق و غواصی استان زنجان، گفت: افرادی که به فن شنا آشنا نیستند به هیچ وجه وارد آب نشوند چراکه این کار بسیار خطرآفرین بوده و ممکن است به مرگ ناباورانه آنان ختم شود.

نیمه نخست اردیبهشت ماه امسال (۱۴۰۰) پسری نوجوان که در منطقه بیر شهرستان ابهر به منظور شنا وارد استخر یکی از باغات شده بود دچار غرق‌شدگی شده و جان خود را از دست داد، ۱۵ اردیبهشت ماه همچنین جسد مردی در سد حسن ابدال زنجان کشف و برای تعیین علت تامه مرگ تحویل پزشکی قانونی شد ۲۴ اردیبهشت ماه نیز خواهر ۱۳ ساله‌ای که برای نجات جان برادر هشت ساله‌اش از غرق شدگی در بند آب کشاورزی، تن به آب زده بود به دلیل ناآشنایی با فن شنا جان خود را از دست داد.

پارسال (۹۹) تعداد غرق‌شدگان در آب سدها و رودخانه‌های استان زنجان (۱۲ اردیبهشت تا ۴ مرداد ماه ۹۹ ) به پنج نفر رسید.

جمعه /۱۲ اردیبهشت ماه ۹۹/ نیز یک جوان ۳۰ ساله از اهالی شهرستان خرمدره‌ به همراه یکی از دوستان و با استفاده از قایق، مشغول صید ماهی بود که ناگهان به درون سد کینه ورس شهرستان ابهر افتاد و به دلیل ناآشنایی با فن شنا، به زیر آب رفت که جسدش یک روز بعد پیدا شد.

سه شنبه /۱۷ تیر ماه ۹۹/ یک نفر از اهالی روستای سانسیز در شهرستان طارم و پنجشنبه /۱۹ تیر ماه ۹۹/ نیز جوانی حدود ۲۱ ساله از اهالی روستای کوهکن و جوان دیگری نیز در حین شنا در رودخانه قزل اوزن، جان باختند.

شنبه /۲۱ تیرماه ۹۹/ نیز جسد مرد ۳۰ ساله ای از سد تهم زنجان بیرون کشیده شد و مشخص شد این جوان غرق شده که به تنهایی به سد رفته بود در حین شنا دچار حادثه غرق‌شدگی شده است.

چهارم مرداد ماه ۹۹ نیز یک بیمار صرعی که دارای معلولیت ذهنی نیز بود بنا به دلایلی به داخل رودخانه روستای چهرآباد از توابع شهرستان زنجان سقوط کرده و بر اثر غرق‌شدگی جان خود را از دست داد.

منبع: ایرنا

308935

سازمان آگهی های پرسون