به گزارش سایت خبری پرسون، از روزنامه دیلی میل، این تصاویر که توسط «میگل کلارو» عکاس ۴۳ ساله مقیم پرتغال گرفته شده است، ترکیبی از مسیر ایستگاه فضایی را هنگام عبور از مقابل صفحه خورشید نشان می دهد و ظاهری شبیه کمربند طلایی دارد.
از این ایستگاه فضایی که در فاصله ۲۷۱ مایلی (۴۳۶.۲۹ کیلومتری) از سطح زمین و با سرعت بی سابقه ۱۶ هزار و ۵۰۰ مایل در ساعت (۷.۳۸ کیلومتر در ثانیه ) از مقابل خورشید گذر می کرد، تنها در عرض ۰.۵۵ ثانیه بیش از ۲۰ بار عکس گرفته شده است.
کلارو با استفاده از یک دوربین ویژه مجهز به فیلتر خورشیدی هیدروژن آلفا که باعث برجسته شدن کروموسفر - لایه ای در جو خورشید - می شود، یک گذر دیدنی را به تصویر کشید.
کلارو که این تصاویر را در روز ششم ژوئن (۱۶خرداد) گرفته است، با استفاده از وب سایت Transit Finder، مسیر ایستگاه بین المللی فضایی را پیدا کرد و سپس تلاش کرد تا خود را در مکان مناسبی در نزدیکی مسیر اصلی گذر این ایستگاه فضایی قرار دهد.
ایستگاه بین المللی فضایی که ۳۵۷.۵ ۵ فوت عرص و ۲۳۹.۴ فوت طول دارد هر ۹۰ دقیقه یک بار به دور زمین می چرخد.
کلارو گفت که ایستگاه بین المللی فضایی تنها برای ۰.۵۵ ثانیه قابل مشاهده بود ، بنابراین دوربین فیلمبرداری سیاره ای خود را به گونه ای تنظیم کرد تا سرعت متوسط فریم ۴۷ فریم در ثانیه را ثبت کند.
ایستگاه فضایی بینالمللی یک ایستگاه فضایی است که با مشارکت بیش از ۱۵ کشور ساخته میشود. این ایستگاه فضایی در مدار نزدیک زمین و در ارتفاع ۳۳۰ تا ۴۳۵ کیلومتری از سطح زمین در حرکت است. سرعت آن در مدار برابر ۲۷ هزار و ۶۰۰ کیلومتر بر ساعت است.
این ایستگاه هر ۹۰ دقیقه یک بار به دور زمین می چرخد که در مجموع، ۱۵/۵ مرتبه مدارگردی روزانه اطراف زمین میشود.
منبع: ایرنا