به گزارش سایت خبری پرسون از زنجان، محمد محمدی قیداری با بیان اینکه حمایت های اجتماعی از این دختران تا زمان رفع مشکل ادامه خواهد داشت، افزود: هم اکنون ۲ خانه کودک و نوجوان دختران در زنجان در ۲ رده سنی ۶ تا ۱۲ سال و ۱۳ تا ۱۸ سال فعالیت میکنند و در مجموع ۲۱ دختر بیسرپرست و بدسرپرست در شیرخوارگاه و خانههای کودک و نوجوان استان نگهداری میشوند.
وی با اشاره به قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بیسرپرست و بدسرپرست اضافه کرد: افرادی که سرپرستی آنان به موجب حکم مراجع صلاحیتدار به بهزیستی سپرده شده و تا زمان ۲ سال از تاریخ سپردن آنان به سازمان، پدر یا مادر و یا جد پدری و وصی منصوب از سوی ولی قهری برای سرپرستی آنان مراجعه نکرده باشند به موجب ماده ۸ این قانون و با رعایت مفاد این ماده و با تشخیص دادگاه و مصلحت کودک یا نوجوان، حکم سرپرستی به متقاضیان سرپرستی اعطا میشود.
این مسوول ادامه داد: درخواستکننده منحصر یا درخواستکنندگان سرپرستی باید متعهد شوند که تمامی هزینههای مربوط به نگهداری و تربیت و تحصیل افراد تحت سرپرستی را تأمین کنند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان ادامه داد: این حکم حتی پس از فوت سرپرست منحصر یا سرپرستان نیز تا تعیین سرپرست جدید، برای کودک یا نوجوان جاری است و بدین منظور سرپرست منحصر یا سرپرستان، موظف هستند با نظر بهزیستی خود را نزد یکی از شرکتهای بیمه بهنفع کودک یا نوجوان تحت سرپرستی بیمه عمر کنند.
محمدی افزود: در صورت فوت سرپرست منحصر یا سرپرستان که مشمول یکی از صندوقهای بازنشستگی بودهاند، افراد تحت سرپرستی در حکم افراد تحت تکفل متوفی محسوب شده و تا تعیین سرپرست جدید از مزایای مستمری وظیفه بازماندگان برخوردار خواهند شد.
وی اظهار داشت: حضور دختران در جامعه و پذیرش نقشهای اجتماعی آنها نسبت به گذشته بیشتر شده و نیاز به آموزشهایی چون مباحث حقوقی، اجتماعی ضروری است.
به گفته مدیرکل بهزیستی استان زنجان، دختران جامعه با سرلوحه قراردادن زندگی ائمه اطهار و معصومین میتوانند الگویی مناسب را پیشروی خود قرار دهند تا در جامعه و در بهرهگیری از فضای مجازی دچار آسیب نشوند.
منبع: ایرنا