از سه جانباز و ایثارگر بانک صادرات ایران در همایش ملی اسوه‌های ایثار تجلیل شد

همایش ملی اسوه‌های ایثار وزارت امور اقتصادی و دارایی مقارن با گرامیداشت آزادسازی خرمشهر و همزمان با چهارم خرداد «روز دزفول، مقاومت و پایداری» با تجلیل از سه جانباز و ایثارگر بانک صادرات ایران برگزار شد.
تصویر از سه جانباز و ایثارگر بانک صادرات ایران در همایش ملی اسوه‌های ایثار تجلیل شد

به گزارش سایت خبری پرسون، در این همایش که با حضور سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجت‌الاسلام یوسفعلی شکری نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید امور ایثارگران، حجت‌الاسلام حسن ثقفی، مشاور وزیرامور اقتصادی و دارایی در امور ایثارگران و جمعی از جانبازان، ایثارگران و خانواده‌های شهدای بانک‌ها، بیمه‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه وزارت اقتصاد و امور دارایی برگزار شد، شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی ایثارگران شاغل در مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی و تقویت فرهنگ و روحیه ایثار و شهادت مورد تاکید قرار گرفت. همچنین در این مراسم که با تصاویری از شهدای بانک‌ها و نهادهای مذکور مزین شده بود از مقام شامخ ٧٢ هزار شهید و ایثارگر، خانواده‌های معظم ایثارگران و جانبازان مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی تجلیل شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این همایش نگاه عمیق به جوهره و کنه حوادث تاریخی از جمله دفاع مقدس و آزادسازی خرمشهر را مورد توجه قرار داد و با اشاره به اینکه نگاه عمیق به تاریخ همواره موجب عبرت بشر بوده گفت: آزادسازی خرمشهر نقطه‌ای برجسته در تاریخ هشت سال دفاع مقدس است. وجود ٧٢ هزار شهید، ایثارگر، جانباز و خانواده‌های معظم شهدا در مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی برای زندگی ما عبرت است و مرور بنیان حماسه آزادسازی خرمشهر نشان می‌دهد که این پیروزی اهمیت والایی در سرنوشت ما انسان‌ها در ایران، در عالم خلقت و در جهان و جبهه مقاومت داشته است.

سعید اوحدی با بیان اینکه نام واقعی عملیات آزادسازی خرمشهر «الی بیت‌المقدس» بود، افزود: ما همچنان استمرار پیروزی‌های عملیات بیت‌المقدس را در زندگی خودمان و جبهه مقاومت و در جبهه آزادی‌خواهان جهان می‌بینیم.

وی تاکید کرد: هر سال با افتخار در مراسم آزادی خرمشهر حاضر می‌شویم و عملیات آزادسازی خرمشهر ورای تحلیل‌های ظاهری و یک اتفاق تاریخی است.

اوحدی با بیان این پرسش که چرا بعد از آزادسازی خرمشهر جنگ را ادامه دادیم؟ تاکید کرد: اگر عملیات الی بیت‌المقدس را ادامه نمی‌دادیم، امروز باید با ذلت و خواری به دنبال میزهای مذاکره برای حفظ ارزش‌های خودمان می‌بودیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با گرامیداشت ایثارگری‌های سردار دل‌ها، حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: فتنه داعش، فتنه‌ای همسو با اهداف صدام افلقی بود و آمده بودند تا اهداف اسراییل را در منطقه دنبال کنند.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم با بیان اینکه در آغاز دفاع مقدس، دشمن برای براندازی نظام به طمع افتاده بود، گفت: چهار نسل به هم پیوسته در کنار هم ایستادند و برای خدا قیام کردند و با اطاعت، ارتباط معنوی و تبدیل شدن به امت واحده، آزادسازی خرمشهر را رقم زدند و حماسه بزرگی را آفریدند.

حجت‌الاسلام یوسفعلی شکری تاکید کرد: اگر امروز می‌خواهیم مشکلات جامعه را حل کنیم، آنهایی می‌توانند موفق شوند که این مسیر را پیموده باشند. هر کس برای کمال مطلق، با دانایی تمام و تشخیص درست و خردمندانه تلاش کند و دنیا برایش کوچک و آخرت برایش بزرگ باشد، می‌تواند با فکر عمیق منشأ آثار بزرگ باشد.

وی تاکید کرد: نباید از کار خیر خسته شویم و هر جا کار خیر کردیم بدانیم که آنجا جایگاه شهادت است.

مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی در امور ایثارگران در ابتدای این مراسم با گرامیداشت سالروز آزادی خرمشهر از آن به عنوان فتح‌الفتوح عظیم یاد کرد و گفت: این پیروزی بیانگر تاثیر ایمان راسخ و اخلاص بر اساس ارزش‌های دینی بود که رزمندگان با دست خالی حرکتی بزرک را رقم زدند به نحوی که امام راحل فرمودند: خرمشهر را خدا آزاد کرد.

حجت‌الاسلام حسن ثقفی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس افزود: این پیام حضرت امام دو پیام داشت. اول اینکه این پیروزی مانع غرور نشود و دوم اینکه درسی برای همه مردم و مسئولین کشور بود که تضمین پیروزی برای همیشه نیاز به اخلاص، ایمان راسخ دارد و لازم است که انسان خود را وقف دین و توحید کند.

وی سخنان مقام معظم رهبری در خصوص زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدا را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: زنده نگاه‌داشتن یاد و خاطره شهدا نیاز اساسی کشور است و باید از وجود ایثارگران در فکر، فرهنگ و اندیشه و همچنین در ارکان اجرایی کشور استفاده کرد.

مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی در امور ایثارگران با بیان اینکه در مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی بیش از ٧٥ هزار ایثارگر داریم، از استخدام پنج هزار فرزند شهید در سازمان امور مالیاتی خبر داد و افزود: همه این افراد دارای تحصیلات کارشناسی ارشد و دکتری بوده‌اند. در بخش‌های مختلف وزارت‌خانه نیز برای بهبود فضای کسب و کار، بودجه‌ریزی عملیاتی، اصلاح نظام بانکی و مالیاتی، حسابداری و حسابرسی و... از وجود ایثارگران استفاده شده است.

در این مراسم از حسین هوشت آشتیانی، عبداله بهنامی‌نیا و عبدالرحیم فرخ سهراب سه تن از جانبازان و ایثارگران بانک صادرات ایران و سه تن دیگر از جانبازان دفاع مقدس از سازمان امور مالیاتی و مجموعه وزارت اقتصاد تجلیل شد.

حسین هوشت آشتیانی جانباز شاغل در بانک صادرات ایران که در سال ٦٧ در سه راه حسینی منطقه دارخوین مجروح و به درجه جانبازی نایل شده است، در حاشیه این مراسم با مهم برشمردن توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، خواستار توجه ویژه به ظرفیت‌های ایثارگران شد و افزود: ظرفیت‌ها و استعدادهای علمی فراوانی در این حوزه وجود دارد و ایثارگران با وجود مشکلات و مسایل ویژه‌ای که دارند، با اخلاص و جدیت، تلاش فراوانی در پیشبرد فعالیت‌های بانک صادرات ایران به کار می‌گیرند که توجه بیشتر مدیران را می‌طلبد.

عبداله بهنامی‌نیا دیگر کارمند بانک صادرات ایران نیز در خصوص اهمیت توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و استفاده از توانمندی‌های ایثارگران در بهبود وضعیت اقتصادی کشور گفت: افرادی که در زمان جنگ زحمت کشیده‌اند، اگر در حوزه مدیریت و سایر تخصص‌هایی که مورد نیاز جامعه ماست، به کار گرفته شوند، برای پیشبرد و تحقق اهدافی که به واسطه آنها مردم می‌توانند راحت‌تر زندگی کنند، مثمرثمر خواهند بود.

عبدالرحیم فرخ سهراب، دیگر همکار بانک صادرات ایران نیز با تاکید وجود استعدادها و توانمندی‌های جامعه ایثارگری در مجموعه وزارت اقتصاد، گفت: من علاوه بر حضور در شبکه بانکی کشور، دبیرکل جمعیت آزادگان دفاع مقدس نیز هستم. تلاش داریم تا در آینده با برگزاری همایشی، ظرفیت‌ها و توانمندی ایثارگران شبکه بانکی را برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی به نحو بهینه‌ای به کار بگیریم. این تجربه طی ١٠ سال دوران اسارت مورد توجه قرار گرفته و امیدواریم بتوانیم از آن تجربیات استفاده کنیم. این تجربیات در حوزه فرهنگ مورد استفاده قرار گرفته اما در حوزه اقتصاد هنوز معرفی نشده‌اند.

301104

سازمان آگهی های پرسون