به گزارش سایت خبری پرسون، علیرضا جعفری رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شمیرانات عنوان کرد: والک پلو به عنوان معروفترین غذای بومی و محلی شمیران که در فصل بهار طبخ میشود به منوی غذایی تاسیسات گردشگری شمیرانات افزوده شد.
وی افزود: غذاهای بومی و محلی براساس جغرافیا و مواد اولیه در دسترس تهیه میشود و خوراکها علاوه بر آنکه ما را با شرایط اقلیمی و جغرافیایی و منظر طبیعی منطقه آشنا میکنند، معرف منظر فرهنگی مردم بومی آن مکان نیز هستند.
جعفری بیان کرد: به دلیل زمان برداشت سبزی کوهی والک در یک بازه زمانی محدود، این پلو در اوایل فصل بهار در شمیران طبخ میشود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شمیرانات اضافه کرد: ترویج میراث غذایی ضمن حفظ هویت فرهنگی منطقه موجب توسعه گردشگری غذا در شمیرانات میشود.
جعفری ادامه داد: گردشگران برای تجربههای متفاوت سفر میکنند و گردشگری خوراک میتوانند یکی از این تجربهها برای جذب گردشگران باشد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شمیرانات خاطرنشان کرد: با همکاری مجتمعهای گردشگری و پذیرایی شهرستان، والک پلو به عنوان یک غذای بومی و محلی منطقه شمیرانات در منو غذایی افزوده شد.