به گزارش سایت خبری پرسون از هرمزگان، مرتضی شیخزاده عصر یکشنبه در جلسه ستاد کرونا افزود: این مرکز درمانی به دلیل قرارگرفتن در نقطه میانی جزیره قشم از نظر دسترسی همه ساکنان روستانشین، شرایط مناسبی دارد و با فراهم شدن تجهیزات و امکانات کامل، امکان ارایه خدمات در مسیر جادهها و روستاها در دقایق و ساعات اولیه هرنوع حادثه و بیماری را دارد.
وی ادامه داد: با تجهیز بیمارستان خلیج فارس به یک دستگاه آمبولانس و با توجه به فاصله اندک این بیمارستان با فرودگاه، ظرفیت امنیتی و پشتیبانی فرودگاه قشم نیز افزایش یافت.
کاهش ۸۵ درصدی ورود گردشگر به قشم
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: به دلیل محدودیتهای ایجاد شده و صدور مجوز سفر، ورود گردشگر به جزیره قشم با کاهش ۸۵ درصدی روبرو شده است.
وی افزود: درصد اشغال هتلها و مراکز اقامتی طبق دستوالعمل ستاد ملی کرونای کشور است و بازرسان سازمان منطقه آزاد به همراه شبکه بهداشت و درمان قشم بر این امر نظارت دقیق دارند.
شیخ زاده ادامه داد: هم اکنون ۱۰ تا ۴۰ درصد از خانههای بومگردی در حال استفاده است و بسیاری از این مراکز اقامتی به دلیل شیوع ویروس کرونا و نزدیکی محل اقامت به محل زندگی خانواده، داوطلبانه از پذیرش مهمان نوروزی انصراف دادهاند.
وی اظهار کرد: تمامی دستورالعملهای بهداشتی در قشم رعایت میشود و در مسیر ورود و خروج جزیره، سایتهای گردشگری و مجتمعهای تجاری ازدحام جمعیت وجود ندارد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.